Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije prošao dalje

X Factor Adria – Leone iz Zagreba šokirao žiri osebujnom izvedbom!

x factor
Foto: Screenshot
1/6
30.03.2015.
u 10:14

Spojila je singlove "Ne koči" i "Beograd", napravivši ih potpuno svojima. Oduševljeni žiri dao joj je podršku te je krenula dalje u natjecanje...

Prikazana je druga epizoda showa X Factor Adria, a uz brojne zapažene kandidate, pažnju je privukla i posljednja natjecateljica, 17-godišnja Đakovčanka Iva Ćurić. Iva je oduševila svojim coverom hitova beogradske grupe Elitni odredi. Spojila je singlove "Ne koči" i "Beograd", napravivši ih potpuno svojima. Oduševljeni žiri dao joj je podršku te je krenula dalje u natjecanje. Sviđa im se što je pjesmama dala svoju dimenziju.

I dok je Iva privukla pozornost glasom, jedan kandidat potpuno je šokirao žiri, stigavši odjeven kao žena. Inače učitelj razredne nastave, 25-godišnji Leone Pavlashian pokušao je osvojiti žiri plesom, glasom i stasom. Tijekom nastupa je ostao samo u kratkim hlačicama i lancima, a pjevao je Eurosong blok. Dobio je dva ''da'' i dva ''ne'' od žirija pa nije prošao u daljnje natjecanje. Ipak, Leone je prenio svoju poruku o toleranciji, što mu je bilo važnije.

Nastupom je žiri razgalila i grupa "Infinitas" iz Zagreba. Grupu čine dva brata i tri sestre. Otpjevali su pjesmu "Price tag" pjevačice Jessie J i oduševili žiri.

>>Simpatična Jelena Žnidarić otkrila: O karijeri me savjetuju Lana Jurčević i Željko Bebek

>>Žiriju X Factora Adria pozlilo od odličnih kandidata!

Komentara 31

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
14:46 30.03.2015.

Toliko neukusno da nije primjereno prikazivanju u terminu dok su djeca budna. Svaka čast žiriju koji je taj neukus prepoznao.

LU
lunar777
10:32 30.03.2015.

Definitivno ne bih htio da mi taj siroti Leone išta predaje djeci. Ne hvala.

Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
10:55 30.03.2015.

Kad je Infinitas pjevao i kad su se svi okupili zaplakala sam, a Iva je bila prekrasna i drugačija, no ipak je Leone na naslovnici (iako je ispao) jer je navodno šokirao osebujnom izvedbom? Dajte okanite se netalenata željnih samoo pažnje medija i pišite o mladosti koja to zaslužuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije