Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAMMA MIA

Vrhunski mjuzikl u varaždinskoj Areni

mamma mia
Foto: PR FOTO
1/3
01.12.2015.
u 14:11

Najpoznatiji mjuzikl današnjice, Mamma Mia, koji je premijerno prikazan ovog lipnja u kazalištu Komedija stiže u varaždinsku Arenu

Najpoznatiji mjuzikl današnjice, Mamma Mia, koji je premijerno prikazan ovog lipnja u kazalištu Komedija stiže u varaždinsku Arenu!

Mjuzikl koji je do sada vidjelo preko 52 milijuna ljudi u 40 zemalja svijeta, među ostalima i na Broadwayu, dobio je svoje izdanje na hrvatskom jeziku, a za uloge su pomno odabrani renomirani domaći glumci i izvođači koji su prošli strogu i napornu audiciju. Među njima su Renata Sabljak, Vanda Winter, Đani Stipaničev, Ervin Baučić, Mila Elegović i brojni drugi.

Režiju i koreografiju potpisuje Igor Barbarić, dirigira Dinko Appelt, a u orkestru sviraju brojni poznati i priznati domaći glazbenici.

Nakon brojnih predstava u matičnom kazalištu, mjuzikl Mamma Mia krenuo je na turneju diljem Hrvatske, a 18.12.2015. svoju vrhunsku predstavu održat će u Areni Varaždin.

Riječi hvale za uvjerljive izvođače i ansambl koji pršti zaraznom energijom, pristizale su sa svih strana već od prve izvedbe ove predstave.

- Zahvaljujući svom zaraznom optimizmu, mjuzikl Mamma Mia od premijere naovamo nije prestao puniti dvorane, kako onu "kućnu" našeg kazališta Komedija, tako ni osjetno veće prostore u kojima smo dosad imali prilike gostovati. Za ovu se predstavu mjesecima unaprijed traži karta više i veseli me što ćemo tu praksu, a kojom se ponosimo, sada moći testirati i pred varaždinskom publikom. Osobno mogu reći da mi je nastupati u takvom projektu izuzetna čast, ali veliko i zadovoljstvo, jer sam na sceni okružena velikim profesionalcima i nezamjenjivom lojalnom podrškom kolega, neovisno o tome dolaze li primarno iz glazbenog, dramskog ili baletnog ansambla. Usudila bih se reći i kako nam je ovaj angažman koji je od svih nas izvođača tražio svestranost, zahvaljujući stručnom vodstvu autorskog tima u određenoj mjeri podignuo ljestvicu - kako onu vlastitih kriterija, tako i vlastitih mogućnosti - rekla je Vanda Winter koja u mjuziklu ima jednu od glavnih uloga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije