Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite

Vodimo vas na Porin

Porin
Foto: Promo foto National Geographic
27.02.2015.
u 14:23

Najvažniji događaj domaće glazbene scene – dodjela glazbene nagrade Porin, ove godine ugostit će Spaladium Arena u petak 6. ožujka

Dodjela 22. glazbenih nagrada Porin po prvi put će se održati u Splitu u Spaladium Areni, koja se uvjerljivo pokazala najidealnijom za organiziranje glazbenog i televizijskog spektakla. Tako je Split nakon Opatije, Makarske, Osijeka, Rovinja, Rijeke, Dubrovnika, Biograda na Moru i Zagreba postao deveti grad domaćin ove prestižne nagrade.

Do dodjele nagrada ostalo je desetak dana, a djelatnici glazbene industrije već se pripremaju za svečanu ceremoniju koja će biti 06. ožujka s izravnim prijenosom od 20.00 sati na HRT-u. Organizatori manifestacije naglašavaju kako je dovođenje Porina u Split logičan slijed i svojevrsna zahvala svim njihovim umjetnicima, osvajačima prestižne statue, jer predano rade na promicanju hrvatske glazbe. Ovogodišnja dodjela također je posebna po tome što će po prvi put u dvorani prisustvovati i publika. Bit će smješteni pokraj omiljenih zvijezda, a druženju s obožavateljima vesele se i glazbenici. Svi posjetitelji trebali bi biti na svojim mjestima u Areni najkasnije do 19.45 sati zbog prijenosa uživo koji počinje u 20.00 sati.
Porin je glazbena nagrada koja predstavlja  ono najbolje u protekloj godini, a objedinjuje sve glazbene žanrove poput popa i rocka, zabavne, folklorne, etno, klapske, tamburaške, duhovne te klasične glazbe. Nagrada se redovito dodjeljuje od 1994. godine, a statuu visoku oko 30 centimetara kreirao je Ivica Propadalo.

Želite li i vi biti dio tog spektakla? Sve što trebate učiniti je poslati svoje podatke s naznakom 'Porin' na mail nagrade@vecernji.net. Dvadeset pet najbržih će dobiti po dvije karte.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije