Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opovrgnuo glasine

Vlada Divljan: 'Nisam u životnoj opasnosti, osjećam se vrlo dobro'

Vlada Divljan
Foto: Jurica GaloićPixsell
30.01.2015.
u 23:05

Vijest o teškom zdravstvenom stanju nekadašnjeg frontmena grupe Idoli danas je odjeknula medijima. Iako se pisalo da je Vlada Divljan kritično te da prolazi kroz najteže razdoblje u životu glazbenik je to opovrgnuo.

- Najprije želim zahvaliti svim medijima koji brinu za moje zdravstveno stanje. Trenutačno se nalazim na zaraznom odjelu čuvene bečke bolnice AKS zbog problema izazvanih upalom trbušne maramice. Osjećam se jako dobro i daleko sam od bilo kakve 'životne ugroženosti' i 'borbe za život', kakao je to moj prijatelj  Maks Jurčić pomalo pretjerano zabrinuto izjavio - poručio je Divljan u priopćenju kojeg prenosi Blic.

Dodao je i kako je istina da mu je prije dvije godine dijagnosticiran karcinom slijepog crijeva, no on je uspješno operiran i poslan u 'mirovinu'. Nakon što je objasnio svoje zdravstveno stanje glazbenik je iskoristio priliku i da najavi svoj novi singl.

-Inače, uskoro mi izlazi novi singl 'Neposlušna građanka', koji sam snimio s grupom beogradskih glazbenika, kao i album snimljen uživo sa zagrebačkim Ljetno kino big bendom, da iskoristim prostor za besplatnu reklamu!- napisao je jedan od najvećih glazbenika jugoslavenskog novog vala. Priopćenje je završio pomalo sarkastično. -Više o svom zdravstvenom stanju objavit ću uskoro, u vidu feljtona, jer vidim da je interes velik! - kaže Divljan.

Da njegov život nije ugrožen za Blic je potvrdio i otac Divljanove supruge Dine, Dejan Đurović- Bio sam kod Vlade u bolnici i on je dobro. Liječnici ispituju njegovo zdravstveno stanje, ali Vlada je svakako van životne opasnosti - kratko je priopćio Đurović.

>>Vlada Divljan: Godine mi donose zrelost i iskustvo te mogućnost da više uživam u nekim stvarima

>>Vlada Divljan: Žrtve smo “džiberske” revolucije

Komentara 2

DM
drug marin
23:28 30.01.2015.

Hrvati če sada lakše zaspati, a kaj je s Mandićem, Čorbom kako ostala vaša braća, poostao srpski žurnalistički list fuuuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije