Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše prognoze

Oglasili se i vidovnjaci: 'Ljubav između Severine i Igora neće opstati'

severina
Foto: Instagram kolaž
1/6
04.05.2015.
u 22:09

I dok pjevačica i sportski menadžer uživaju u svakom zajedničkom trenutku, s druge strane poznati vidovnjaci ovom novopečenom paru ne predviđaju sretnu budućnost

Još se uvijek ne stišava bura oko ljubavi Severine Vučković i 15 godina mlađeg Igora Kojića. I dok pjevačica i sportski menadžer uživaju u svakom zajedničkom trenutku s druge strane poznati vidovnjaci ovom novopečenom paru ne predviđaju sretnu budućnost.

- Ovo je zasad intenzivna veza. Igor prema Severini gaji iskrene emocije i čak razmišlja da bi bio s njom zauvijek. No okrenut će se karijeri i inozemstvu i doći će do zasićenja – rekla vidovnjakinja Vera Čudina za 24 sata i dodala kako je mlađahni Igor osveta Milanu Popoviću kojeg je pjevačica potisnula.

Crne Čudinine prognoze već su se obistinile kada je poznata vidovnjakinja predvidjela da će Severina ostaviti Slavka Šajinovića kao i kada je rekla da se neće udati za Milana Popovića.

U prognoze o Severininu ljubavnom krahu vjeruje i zagrebačka vidovnjakinja Mirela Marković.

- Igora je privukla Severinina vesela narav. No problema će biti zato što oboje vole biti u središtu pozornosti - rekla je Marković za 24 sata.

Otkrila je i da pjevačica ima problema sa zajedničkim životom jer ne zna živjeti udvoje i raditi kompromise i zato joj veze ne uspijevaju.

>>Severina i Igor ipak zaslužili blagoslov njegova oca!

>>Novog odabranika Severina je upoznala prije svog koncerta u Beogradu

Komentara 8

LU
Luighi034
23:30 04.05.2015.

A jesu vidoviti! Veza izmedu severine i bilo koga, ne moze opstati.

Avatar sjena_vjetra
sjena_vjetra
22:55 04.05.2015.

Za ovako nešto ne treba biti vidovit!

LU
lucio2
22:41 04.05.2015.

Nevjerojatna prica: sto vidovnjaci kazu o vezi Severine s nekim likom! Zar je to vic? Ako ne, ovo je novo dno dna suvremenog 'novinarstva'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije