Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kiša i udari groma

VIDEO Nevrijeme urušilo binu na koncertu Dine Merlina, ozlijeđen bubnjar: 'Idemo kući, ovo je opasno!'

Nevrijeme prekinulo koncert Dine Merlina
Foto: YouTube
1/4
28.07.2016.
u 11:52

– Idemo kući, ovo je opasno – poručio je Merlin, a publika je na vrijeme napustila stadion

Snažno nevrijeme izazvalo je jučer navečer velike probleme diljem Bosne i Hercegovine.

Olujni vjetar, kiša i udari groma prekinuli su koncert Dine Merlina na Gradskom stadionu u Sanskom Mostu, objavio je njegov PR tim. Zbog ogromne količine padalina, krov pozornice popustio je te je ozlijeđen bubnjar Amar Češljar, koji se u tom trenutku nalazio na pozornici. Radi se o ozljedi lijeve noge.

– Idemo kući, ovo je opasno – poručio je Merlin. Publika je na vrijeme napustila stadion te nitko od njih nije ozlijeđen.

Olujno nevrijeme praćeno obilnom kišom i gradom te snažnim vjetrom sručilo se na glavni grad Sarajevo, gdje je privremeno došlo i do prekida napajanja električnom energijom. Bio je zaustavljen tramvajski promet, a više prometnica u gradu je poplavljeno i bilo je onemogućeno prometovanje.

Jaka kiša u Zenici, praćena gradom, napravila je štetu na poljoprivrednim usjevima, na krovovima kuća i automobilima u više naselja, izvijestili su iz federalne uprave civilne zaštite. Na više lokaliteta u Varešu pričinjena je velika materijalna šteta, ugrožena su materijalna dobra i ljudi. Došlo je i do aktiviranja više klizišta te obustave prometa na putnom pravcu Vareš – Breza. Na području općine Žepče zbog snažne kiše potpuno je bio prekinut promet dionicom lokalne ceste prema mjestu Željezno Polje.

>> Olujno nevrijeme donijelo poplave, požare, klizišta...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije