Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večer rocka i adrenalina – Hladno pivo održalo vatreni koncert u Karlovcu!

hladno pivo
Foto: Filip Trezner
1/17
PR
Autor
PR članak
27.08.2014.
u 11:26

Energični i uvijek jedinstveni, Hladno pivo ponovno je dokazalo zašto su jedan od najtraženijih regionalnih bandova. Odličnim nastupom u sklopu Dana piva, Mile, Zoki, Suba, Šoki i Deda, sinoć su karlovčanima i njihovim gostima priuštili još jedan koncert za pamćenje.

Desna obala Korane ponovno je bila pretijesna za sve željne odlične glazbe i zabave, a kakva je atmosfera vladala uvjerite se sami u fogaleriji Filipa Treznera.

Poseban glazbeni spektakl očekuje vas večeras jer na 'Danima piva' nastupa pjevač čiji je svaki koncert glazbena priča za sjećanje, Marko Perković Thompson!

Nakon Thompsona sutra će vam večer za pamćenje priuštiti nezaboravni Massimo. Petak 29.8. rezerviran je za kralja zabave jer u Karlovac stiže Jole. Subotu 30.08. obilježit će koncert Ivan Zak, dok 'Dane piva' u nedjelju zadnjeg dana kolovoza 31.08. zatvara Jelena Rozga.

Uz koncerte u Karlovcu vas očekuju i brojna druga događanja posvećena najpopularnijem napitku pivu. Tako su uz nezaobilaznu bogatu gastronomsku ponudu organizatori pripremili edukativne pivske degustacije, strane pivske brendove koji inače nisu dostupni u Hrvatskoj, svježe točeno nepasterizirano pivo, te prodaju pivskih suvenira.

Ulaz na '28. Dane piva', kao i na sve koncerte je besplatan!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?