Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
44. rođendan

Vanna slavi rođendan, prisjetite se njenih najvećih hitova

vanna
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
01.09.2014.
u 18:00

Ivana Vrdoljak - Vanna, hrvatska pop pjevačica, rođena je u Koprivnici 1. rujna 1970. Glazbenu karijeru započela je u grupi Electro Team (E.T.), s kojom je snimila 4 albuma i mnoštvo hitova...

Ivana Vrdoljak - Vanna, hrvatska pop pjevačica, rođena je u Koprivnici 1. rujna 1970. Glazbenu karijeru započela je u grupi Electro Team (E.T.), s kojom je snimila 4 albuma i mnoštvo hitova, poput "Tek je 12 sati", "Da ti nisam bila dovoljna" i "Ja ti priznajem".

Nakon što je 1998. grupa prestala s radom, Vanna se posvetila solo-karijeri. 2001. pobjeđuje na Dori i predstavlja Hrvatsku na Eurosongu pjesmom "Strings of My Heart" te osvaja 10. mjesto. Njezin posljednji album, "Sjaj", izašao je 2010. U povodu njezina 44. rođendana, prisjetite se Vanninih najvećih hitova.

>>Vanna se nakon 16 godina vraća u E.T.!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
00:28 02.09.2014.

Mislite Jovana ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije