Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijera spota

Vanna i Fotkaona dobitna kombinacija za spot 'Probaj'

vanna
Foto: PR FOTO
1/4
05.05.2015.
u 12:49

Kako i ne bi kada upravo iza glazbe i teksta stoji sama Vanna, koja je uspjehom itekako oduševljena

Svojim aktualnim singlom 'Probaj' Vanna je u kratko vrijeme osvojila cijelu regiju, a spomenuti singl postao je pravi radijski hit. Kako i ne bi kada upravo iza glazbe i teksta stoji sama Vanna, koja je uspjehom itekako oduševljena.

Svojoj brojnoj publici Vanna je pripremila još jedno iznenađenje – došlo je vrijeme da video spot ‘Probaj’ ugleda svjetlo dana.

Sa svojom ekipom Vanna je snimila zanimljivi video spot, koji svakako valja pogledati, a evo što o samom spotu kaže Vanna: - Dobra fotografija je danas postala omiljeni oblik samopromocije. Pomno namješteni 'selfie' koji nas prikazuje na način na koji bismo sami sebe voljeli vidjeti, u svjetlu u kojem smo sebi najzanimljiviji postaje omiljen način komunikacije s drugima i glavni adut za privlačenje pozornosti. Svašta smo spremni učiniti za dobru fotku, jer što je bolja fotka koju dijelimo to je bolja slika o našem životu i o nama samima. Ili nam se samo tako čini... U spotu za pjesmu ‘Probaj’ se šalim na tu temu u fotokabini.

>>Vanna: Nisam za luksuze, mene veseli već i gledanje napete utakmice

>>Vanna: Lijepo bi bilo opet dobiti priznanje kakvo je Večernjakova ruža

Komentara 1

OK
okus
13:20 05.05.2015.

Song je totalno bez veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije