Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna vijest

Vanda Winter na proljeće će roditi prvo dijete

Vanda Winter
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/4
15.11.2016.
u 09:01

Glumica i pjevačica u razgovoru za IN Magazin otkrila je da će ona i suprug Ivan Parlov postati roditelji dječaka

Niti godinu dana otkako se nogometašu Ivanu Parlovu zaklela na vječnu ljubav, pjevačica i glumica  Vanda Winter u blaženom je stanju. Na proljeće 2017. rodit će njihovo prvo dijete i, kako doznajemo, trudnoću podnosi odlično. 

– Malo sam umornija od plesanja u posljednje vrijeme i sve što mogu je reći da su ovo jedino hlače u koje još stanem. I jako sam sretna – rekla je glumica u razgovoru za IN Magazin Nove TV i priznala im da će roditi dječaka. Vanda i Ivan će za mjesec dana proslaviti i prvu godišnjicu braka

– Kad god bi me pitali kakav je moj idealni muškarac, uvijek bih naglašavala kako je od svega najvažnije da on bude dobar čovjek. I mislim da sam ga stvarno našla. Moj Ivan je dobar čovjek, kvalitetna osoba, ispred svega. To sad možda zvuči kao kliše, ali to je ustvari esencijalno – rekla nam je Vanda nedavno. 

>>Vanda Winter: Bili smo neformalni i spontani, a postigli smo ono najvažnije

Komentara 1

OS
osica
12:27 15.11.2016.

Super , čestitke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije