Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIMUNOVO U LISINSKOM

Uz kralja dijaspore nastupit će i ovaj veliki glazbenik

škoro
Foto: PR FOTO
1/12
13.10.2015.
u 10:42

Šima Jovanovac 28. listopada u KD-u Vatroslav Lisinski slavi veliki glazbeni jubilej, a za svoje je obožavatelje pripremio i posebno iznenađenje.

Zagreb uskoro očekuje prava bećarska fešta. Podsjetimo, na dan sv. Šimuna, 28. listopada u 20 sati, Šima Jovanovac će proslaviti svoj imendan. No, to zasigurno nije jedini povod za veliko slavlje koje se priprema u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Šima ove godine slavi i veliki glazbeni jubilej, čak 50 godina uspješne glazbene karijere.

Za svoje je obožavatelje pripremio posebno iznenađenje. Tako će se za odličnu atmosferu pobrinuti i kralj dijaspore Mate Bulić, čije su pjesme „Gori gora“ i „Prašina se diže“ neizostavne na svakom slavlju. A prašina će se svakako podignuti i za drugim gostom iznenađenja. Riječ je, naravno, o Miroslavu Škori, hrvatskom pjevaču i voditelju koji svojim hitovima poput Ne dirajte mi ravnicu“, “Šumi, šumi javore“, “Mata“, “Ne vjeruje srce pameti“, “Majko jedina te mnogim drugima puni koncertne dvorane. 

Uz izvrsnu scenografiju koja se priprema i listu ostalih izvođača, ovo će zasigurno biti nezaboravan koncert za sve ljubitelje slavonske glazbe. Naći će se tu i brojna druga imena s hrvatske glazbene scene. Tako će, uz slavljenika, nastupiti i njegovi glazbeni prijatelji, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Najbolji hrvatski tamburaši (Zlatni dukati), Krunoslav Kićo Slabinac, Stjepan Jeršek Štef, Cecilija, Slavonske lole, Kristali, Džentlmeni, Đakovčanke, Muška pjevačka grupa Lipe te KUD Željezničar iz Osijeka.

Nemojte propustiti ovaj veliki šokački spektakl. Karata je iz dana u dan sve manje, stoga kupite svoje ulaznice na vrijeme na blagajni u dvorani ili putem web stranice.

Komentara 1

NE
nemanatrag
13:24 13.10.2015.

Jovanovac, Bulić....sve je otišlo k vragu...muzička bižuterija i šund....na Nives Celzijus ste zaboravili....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije