Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sutra u večernjem

Na Njuškalu traže i 10 puta više cijene za koncert gitarista Pink Floyda u Puli

naslovnica
Foto: VL
1/2
12.09.2015.
u 00:00

CRNO TRŽIŠTE: U službenoj prodaji za karte je trebalo izdvojiti od 295 do 795 kuna, a cijene u oglasniku su im i 10 puta više

Sutra je u pulskoj Areni koncert koji su ljubitelji rocka čekali još od ožujka, kada je objavljeno da će nastupiti David Gilmour (69), legendarni pjevač i gitarist grupe Pink Floyd. Svih 10 tisuća ulaznica za taj koncert planulo je u rekordnom roku od samo dva sata, a onda su cijene na crnom tržištu otišle u nebo.

Na internetskom oglasniku Njuškalo i preko foruma za ulaznice su se tražili 10 puta više iznosi. Njihova cijena u službenoj prodaji bila je od 295 do 795 kuna, a na Njuškalu su ih pokušali prodati i za vrtoglave iznose od 3000 i 7700 kuna, pa čak i 12.000 kuna koliko su neki tražili za VIP ulaznice.

Iako su preprodavači karata i prije na ovaj način zarađivali, ovo je nesumnjivo dosad najviši iznos koji se tražio za ulaznicu za koncert nekog stranog izvođača u Hrvatskoj. Zašto je to tako?

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od subote ili prelistajte u našem e-izdanju

>>U sutrašnjem broju donosimo i sljedeće teme:

Mađarska gradi veliki tranzitni logor za 10.000 izbjeglica

Matjaž Kek i Ancelotti odbili, novi kandidat Tudor

U četiri godine iselilo se 150.000 stanovnika Hrvatske

Intesa banka: Rješenje švicaraca ne može biti ovako brutalna konverzija

Za gradnju kuće u Gunji uzeli 2100 eura po kvadratu

Foto: VLm

Komentara 12

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
22:55 11.09.2015.

sad prosao pored arene tonska proba je bina je impozantna light spektakularan sve se dimi...gomila ljudi stranaca cak i to izvana snima...nismo ni svjesni cini mi se da prisustvujemo necemu velikome...

KA
karambita
23:11 11.09.2015.

Za sve viruose na gitari koji nemaju svoj izgradjeni stil ni prepoznatljivi ton, evo, David Gilmour je svjetski poznati i priznati gitarist, a nije virtuoz na gitari. Ali kad uzme Fender Stratocaster u ruke, pa opali po zicama a ton da se sledis..njegova dva tona vise vrijede nego od nekog viruoza na gitari kojih ima na bacanje. Covjek svira iz srca i duse, nema nista na brzaka, ali to je to. Njega mogu slusati pet dana i nece mi dosaditi, a ovi sto pice na gitari 200 na sat, njih mi dosta 15 minuta

Avatar Arkandjel
Arkandjel
07:53 12.09.2015.

Autor bi se takodjer mogao naucit da se grupa zove Pink Floyd a ne Pinka Floyd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije