Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit

Učiteljice i dečki iz Tarapana benda imaju novi singl 'Ako mi se ne spava'

učiteljice i tarapana bend
Foto: Bojan Dragojević
1/7
26.05.2016.
u 08:10

Nakon ‘Dunava’ kojim su slobodno možemo reći osvojile cijelu regiju, nova skladba dobro poznatog autorskog tandema Dušan Bačić i Bojan Dragojević, osvojit će vas na prvo slušanje ističu djevojke iz Učiteljica, Matea, Ana i Silvija.

Temperature polako ali sigurno rastu, vruće noći su pred nama, a što je bolje za odličnu zabavu nego pravi glazbeni hit.

Atraktivne Učiteljice i zgodni dečki iz Tarapana Banda, ponovno su nakon nekoliko zajedničkih nastupa, udružili snage i predstavljaju novi singl i video spot ‘Ako mi se ne spava’.

Nakon ‘Dunava’ kojim su slobodno možemo reći osvojile cijelu regiju, nova skladba dobro poznatog autorskog tandema Dušan Bačić i Bojan Dragojević, osvojit će vas na prvo slušanje ističu djevojke iz Učiteljica, Matea, Ana i Silvija. 

‘Nakon nježne balade Dunav koja se sjajno zavrtjela, želimo pred ljeto, našu publiku razveseliti jednom veselom i pozitivnom pjesmom, kao i odličnim spotom, kako su već od početka navikli svi koji nas prate. Bilo je sjajno surađivati sa dečkima iz Tarapana Banda.’

 

 

‘Dvije stvari su jako bitne kod njih- sjajno sviraju i pjevaju i strašno su slatki, pa nije ni čudo što je ženska publika luda za njima.’, kažu Učiteljice.

Sa druge strane ekipa iz Tarapana Banda iza sebe ima singl ‘Tebi u inat’, koji je ovih dana prešao brojku od 3 milijuna pregleda na Youtube, na što su dečki izrazito ponosni, te ne očekuju ništa manje ni od dueta sa Učiteljicama.

Oduševljeni su suradnjom sa Učiteljicama i činjenicom da su cure, nakon dueta sa Nedom Ukraden, Severinom i Jasminom Stavrosom, odabrale baš njih za novu pjesmu.

‘U spotu, nema što nismo radili. Imali smo piknik, vozili se starim kombijem iz 1968., vozili se gliserom i starim Fićom i na kraju skupa zapjevali na crvenoj bini, specijalno izgrađenoj za naš spot’, kaže Frano iz Tarapana Banda.

‘Ipak najbolje nam je bilo dok smo se vozili u kombiju sa Učiteljicama, bilo je 6 sjedala, a nas 7, tako da smo se morali malo stisnuti’, dodaju dečki kroz smijeh.

>> Zvijezde ženske tamburaške scene na koncertnom spektaklu 'Cure i tambure'

Komentara 2

ZW
zwone007
11:50 26.05.2016.

Moze li jadnije??? Tuzno je sto ce maloumni narod popusiti ovakvo sra.nje.... Davno jednom netko rece : "glazba je ogledalo naroda"....i bijese u pravu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije