Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odabrani najljepši

Izabrani 'Modeli godine'. Posebna glazbena gošća Nives Celzijus

modeli
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/13
27.01.2015.
u 00:03

Posebna glazbena gošća bila je Nives Celzijus koja je, osim dobro poznatih ''Karanfila'', premijerno izvela i svoju novu pjesmu ''Lutrija''

U zagrebačkom Green Gold Clubu održan je peti po redu strukovni izbor "Model godine".

Ukupno četrnaest djevojaka i sedam mladića borilo se za laskavu titulu modela 2015. godine u tri kategorije. U kategoriji ženski model godine pobjedu je odnijela Bračanka Ivana Ščepanović, a titulu ovogodišnjeg fotomodela osvojila je lijepa Zagrepčanka Ivana Dumančić, dok je u kategoriji muškog modela na tronu zasjao Emil Pavlić.

Izbor ovogodišnjih modela vodile su bivše kraljice Hrvatske Tina Katanić i Kristina Bralo. Modele je birao žiri sastavljen od predstavnika pokrovitelja i tituliranih ljepotica, među kojima su bile aktualna kraljica Hrvatske Ivana Gugić, prošlogodišnji fotomodel Ana Batarelo, prošlogodišnji ženski model Marina Raguž i Miss turizma Jelena Katarina Kapa.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Program su svojim nastupima dodatno upotpunili Mladen Burnać, Baruni, Petra Kovačević, Lidija Bačić, Amir Kazić Leo, Igor Kostić, Isabella Kim Popović i grupa Karma koja je ovom prigodom prvi put predstavila svoju novu pjevačicu Anu Stelu Šurlin. Posebna glazbena gošća bila je Nives Celzijus koja je, osim dobro poznatih ''Karanfila'', premijerno izvela i svoju novu pjesmu ''Lutrija''.

>>Nives pokazala grudi na koncertu u Livnu: Zašto me nitko nije upozorio?

Komentara 8

DU
Deleted user
05:23 27.01.2015.

Kad neka lijepa djevojka "smota" lokalnog nogometaša, e to je vijest tipa one znane da se u Kini prevrnula vreća riža. Ali ljudi moji, kad je neka kadra "žonglirati" s cijelim nogometnim momčadima (komada 22!) i još biti znana kao književnica - e to je iz one knjige "bilo je časno živjeti s njom", zar ne?

DU
Deleted user
08:12 27.01.2015.

Štono bi se reklo onako pučki a opet fino, jako me zabolje ona stvar za izbor modela godine u zagrebačkom klubu tipična hrvatskog imena Green Gold Club i za nastup posebne gošće, dične Nives Celsisus. Ako se već trebam nečim baviti, onda ću se baviti vlastitim brigama, a ne takvim ispraznim vijestima. Amen.

DU
Deleted user
00:48 27.01.2015.

Em se meni vidi da bi glazbena gošća trebala promijeniti umjetničko ime Celzijus u Kilopond.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije