Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trenuci opuštanja

U predahu od 'X Factora' Massimo uživa s ljubimcem Mangom!

massimo
Foto: Privatni album
1/5
17.04.2015.
u 13:00

Boksera je u obitelj dovela Massimova kćer Mirna, koja se o njemu i brine kada pjevač odlazi na snimanja emisija „X factor“

Užasno pretrpan poslovni raspored člana žirija 'X Factor Adrije',  Massimu ne ostavlja puno vremena za ljenčarenje.

Često ga se može vidjeti kako u svom kvartu Vrapču uživa u dugim šetnjama sa njemačkim bokserom Mangom, ili kako on to često zna reći članom svoje obitelji. U posljednje vrijeme u već ustaljenoj slici pojavljuje se novi „dodatak“ a to su slušalice na ušima.

-Kako po prirodi vodim imati sve pod kontrolom, posvetiti se razradi svakog detalja, tako i sada svaki trenutak koristim slušajući glazbu i razmišljajući o tome što bi pojedini kandidati mogli izvesti u sklopu „X factora“. Često se ulovim kako su mi na repertoaru David Bowie, Prince, Peter Gabriel, U2, Blur ili Radiohead. Ali, kako mi se raspoloženje mijenja tako se tu znaju naći i pjesme Renata Zera, Jovanottija, Erosa Ramazzottija... U showu uživam slušati sve te mlade talente koji su se prijavili za natjecanje i jasno da biti član žirija koji će u nekom trenutku morati napraviti selekciju među tim ljudima, neće biti nimalo lak zadatak- izjavio je Massimo.

>>Bivši Hajdukovac oduševio u X Factoru! Pogledajte nastup

>>Žiriju X Factor Adrie pozlilo od odličnih kandidata!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije