Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potrudio se

Turneja po zapadnoj Americi: Dino Jelusić novi je član američkog hit benda

Dino Jelusić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/3
29.09.2016.
u 11:00

Postao je član američkog progresivnog rock bend Trans-Siberian Orchestra, čiji su albumi prodani u više od 10 milijuna primjeraka, a svaki njihov koncert je vizualni i glazbeni spektakl na koji dolaze milijuni ljudi

Nakon nedavne pobjede na najvećem svjetskom festivalu pjevača New Wave u Sočiju, Dino Jelusić ostvario je još jedan uspjeh.

Postao je član američkog progresivnog rock bend Trans-Siberian Orchestra, čiji su albumi prodani u više od 10 milijuna primjeraka, a svaki njihov koncert je vizualni i glazbeni spektakl na koji dolaze milijuni ljudi.

 

– Nakon poziva za audiciju otišao sam u njihov studio u Tampu na Floridi. Zahtjevi su bili visoki, šest sati sam dnevno u studiju vježbao s trenericom glasa Danielle. Uskoro idemo 45 dana na turneju po zapadnoj Americi – kaže Dino (24).

Bend ima osnovnu postavu od 18 članova i poznata imena poput Joela Hoekstra gitarista i vokala iz Whitesnake

>> Dino Jelusić pjevao pred 50 tisuća ljudi i u 20 dana osvojio Afriku

Komentara 1

NV
novo vriijeme
17:53 11.02.2017.

Sve najbolje glazbeniku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije