Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USAMLJENI ZAVODNIK

Turčin Şükrü novi je magnet za Hrvatice

Sukru
Foto: Instagram
23.08.2016.
u 10:29

Zvijezdu serije 'Ponovno rođen' na ulicama žene preklinju da im bude muž

Samozatajan i zgodan, tako turski mediji opisuju 28-godišnjeg glumca Şükrüa Özyıldıza koji je ove godine uvjerljivo na prvom mjestu svih tamošnjih lista najzgodnijih glumaca. Zgodni se glumac Istanbulom gotovo ne može prošetati u miru jer ga obožavateljice neprestano zaustavljaju nudeći mu brak.

Da je Şükrü novi seks-simbol turskog glumišta, uvjerile su se i gledateljice Nove TV na kojoj se prikazuje serija “Ponovno rođen”, u kojoj ovaj glumac glumi braću blizance Efea i Metea. Özyıldız priznaje da ga kao dječaka gluma nije nimalo privlačila.

Štoviše, bio je zainteresiran za brojeve i gradnju zbog čega je na sveučilištu u Istanbulu upisao brodogradnju. Fakultet nije bio onakav kakvim ga je zamišljao i na prvoj godini odustaje od sna da će graditi velike brodove pa upisuje ekonomiju. Program razmjene studenata odvodi ga u Portugal u kojem zaboravlja ekonomiju te počinje koketirati s glumom.

– Tamo sam otkrio glumu i samoga sebe. Sudjelujući na glumačkim radionicama počeo sam izlaziti iz svoje zatvorene ljušture te postajao sve samouvjereniji i sigurniji da se moram baviti glumom – kaže. Za njegove savršeno oblikovane mišiće zaslužno je bavljenje borilačkim vještinama.

– Trenirao sam tajlandski boks i džiju-džicu i bio prilično dobar u tome. Naime, kao dijete bio sam hiperaktivan, stalno sam se penjao po stablima i padao pa su me roditelji upisali na boks ne bi li primirili moj temperament – objašnjava Şükrü. Talentiran je i za glazbu, imao je svoj bend u kojem je svirao bubnjeve, ali svirkom, kaže, nikada nije osvajao djevojke.

– Srce i um sasvim mi prolupaju kad se zaljubim, ponašam se ludo – priznaje. Mediji su dosad razotkrili samo jednu njegovu dužu vezu, i to s glumicom Şükran Ovalı koju poznajemo kao Ajše iz “Tuđeg života”.

Njihova dvogodišnja veza bila je temperamentna, puna svađa.

– Uživam u samoći, to je moja sigurna zona i trenutačno nisam spreman ni za vezu ni za brak. Sumnjam da ću se ikada oženiti jer ne vjerujem u brak i smatram da taj komad papira nije dokaz ljubavi – kazao je nedavno Şükrü. Priznaje da zbog popularnosti ne može više neometano uživati u noćnim provodima i zato večeri provodi kod kuće gledajući filmove omiljenog mu redatelja Alejandra Gonzalesa Inarritua. 

 

Hepinize sonsuz teşekkürler #ŞerefMeselesi ve #Emir

A photo posted by Şükrü Özyıldız (@sukruozyildiz) on

>> Obožavateljice tuguju – oženio se Bali-beg!

Komentara 6

DU
Deleted user
11:09 23.08.2016.

Turčin?Ne hvala!!!

DJ
djsebastijan
14:14 23.08.2016.

A naslova !! "Magnet za Hrvatice !!"

IK
ikonoklast
17:17 23.08.2016.

ne fala ne treba omalovažovati domicilno stanistvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije