Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija novog albuma

Trk po ulaznice za Detourov koncertu Tvornici

detour
Foto: PR FOTO
1/6
22.10.2014.
u 16:09

7. studenog u Tvornici kulture Detour predstavlja novi album „A što ak' ja...“

„Mjesec“, „Ljeto počinje“, „Srce veliko“„Čudno“, „Od vrha do dna“, „Kroz tebe se vidi“, „Daleko“, „Snijeg“, „Proljeće i ja“, „Prijatelj“, „Plešem sama“ samo su neke od pjesama koje ste sigurno čuli. Neki su slušajući prepoznali baršunasti vokal Maje Posavec, a drugi prepoznaju autorski rad Nenada Borgudana, ali ključno je da su oni oboje zaslužni za bogat glazbeni opus grupe DETOUR.

Jedno novo poglavlje u priči o tom zagrebačkom bendu otpočet će u petak, 7. 11. objavom novog studijskog albuma „A  što ak' ja...“, ujedno trećeg po redu. Ali, nije novi album sve što se događa tog petka.

Veliko finale sprema se navečer od 21 sat u zagrebačkoj  Tvornici kulture uz dobre, stare hitove, koji će za ovu priliku dobiti novo aranžmansko ruho, čuti ćete i najnovije pjesme. Uz Nenada, Maju, Dominika Žagmeštera, Alena Križaja i Edija Grubišića koji čine Detour, a broj izvođača „pojačat“ će tročlana brass sekcija. Pripremaju se i posebni video setovi , kako bi doživljaj na sceni bio primamljiv i oku i uhu.

Eksplozija za sva čula ima samo jednu jednu svrhu – pružiti vam rasplesanu večer za pamćenje.
Da li ste spremni postati naši plesni partneri samo za jednu noć?
Pozivamo Vas u petak, 7.11. na šaren, zabavan i po svemu drugačiji koncert. Jedini način da nam se pridružite je da svoju ulaznicu potražite čim prije u sustavu www.entrio.hr, jer kupnjom po pretprodajnoj cijeni štedite novac.

Vi na koncert 7.11. ponesite ulaznice i dobar duh, a za sve ostalo pobrinut će se Detour!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije