Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4- dnevna zabava

Treću godinu zaredom održava se dubrovački festival elektronske glazbe DU-EL FEST

DJ-i
Foto: Promo
1/3
29.07.2014.
u 14:35

Culture Club Revelin ovog je ljeta odlučio napraviti još duži i atraktivniji festival dobre glazbe.

Prvi dubrovački festival elektronske glazbe, koji se održava već treću godinu za redom i ove godine priprema ludu zabavu uz top imena svjetske elektronske scene.

Culture Club Revelin ovog je ljeta odlučio napraviti još duži i atraktivniji festival dobre glazbe.

Prvi dan festivala, 13.8. 2014. nastupit će Fedde le Grand, miljenik dubrovačke publike. U svoj CV može dodati da se i pridružio probranom timu producenata izbirljive kraljice popa Madonne. Madonna je za promociju svoje posljednje turneje "Sticky & Sweet" koristila upravo njegov singl "Put Your Hands Up.." Vokali iz njezine legendarne pjesme "Music" naslonili su se na Fedde LeGrandove moćne ritmove iz navedenog hita, koji je osvojio brojne nagrade diljem svijeta. Uslijedio je je Madonnin poziv za remiks pjesme "Give it 2 Me", a Le Grand je ranije remiksirao i Robbie Williamsa te Grammyjem ovjenčanog frontmena Black Eyed Peasa, Will.I.Am-a. K

Mladi španjolski DJ Danny Ávila (18) nastupat će drugi dan festivala, a već sa 16 godina dobio priznanje kao najbolji mladi DJ, a njegov talent prepoznali su i Fedde le Grand i Tiesto, uz kojeg je odradio i veliku svjetsku turneju.

Nakon ludog performansa kojim su digli publiku prošlog ljeta na noge i energičnog nastupa na početku ljetne sezone, supertalentirani dvojac iz Nizozemske Albert Harvey i Kevin Ramos, znan kao Glowinthedark ovoga puta zatresti će Culture Club Revelin trećeg dana DU-EL Festa. Albert i Kevin bili su nadahnuti svojim idolima N * E * R * D, DJ Chuckie, Daftpunk i Coldplay, koji su im bili ujedno i uzor za stvaranje vlastite glazbe.

Završna večer i zatvaranje festivala pripala je Nicoli Fasanu koji je poznat po suradnji sa Pit Bull-om u singlu „I know you want me (Calle ocho)". I Know You Want Me (75 Brazil Street) je na sample disco evergreen-a Street Player uz prepoznatljiv groove na osnovu kojeg je Nicola Fasano postao jedan od najpopularnijih DJ-a današnjice. U svojih 13 godina produciranja njegova djela su se prodala u preko 5 milijuna kopija."No Wasted Hearts" slijedeći hit single nastao je u suradnji sa Ultra Nate a za ovo ljeto izdaje "Oye Baby" ponovno u suradnji sa Pit Bull-om.

Osim autorskih djela zapaženo prolaze i remix-evi za Bob Sinclara ,Outwork, Real 2 Real., a surađuje sa imenima kao što su DJ Chus, Joey Negro, Chriss Ortega & Thomas Gold, Lee Cabrera, Robbie Rivera i mnogim drugim.

>>16-godišnji 'svjetski fenomen' dolazi u Dubrovnik

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije