Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s albuma 'panika'

Tonči Huljić objavio spot za singl 'Gamele'

tonči huljić
Foto: Screenshot
1/2
22.10.2014.
u 08:25

Veselu pjesmu o kumpanjima (društvu) te kako se zabavljaju prati duhovit video spot Marija Grabovca snimljen po scenariju Tončija Huljića i u produkciji Ane Bulić...

Najnoviji u nizu odličnih singlova Tončija Huljića s aktualnog albuma "Panika" je pjesme "Gamele". Veselu pjesmu o kumpanjima (društvu) te kako se zabavljaju prati duhovit video spot Marija Grabovca snimljen po scenariju Tončija Huljića i u produkciji Ane Bulić.

"Gamele" je već deveti singl i video spot s odličnog Tončijevog albuma "Panika" objavljenog sredinom lipnja ove godine. Pjesme koje se nalaze na ovom albumu Tonči je počeo predstavljati još prošle godine, a svaki singl pratio je video spot s pričom potpuno pogođenoj atmosferi pjesme. Kao najveći hitovi na albumu izdvojili su se "Guštan" i "Ja san rojen da mi bude lipo", a "Gamele" će slušatelje osvojiti svojim urnebesnim ritmom talijanske tarantele.

Osim što je sa svoja dva albuma "Ka hashish" i "Panika" osvojio struku, Tonči je razveselio i publiku donoseći na scenu potpuno novi glazbeno scenski spektakl, a upravo to ćemo moći vidjeti u subotu, 27. prosinca 2014. u KD Vatroslava Lisinskog gdje će Tonči sa svojim Madre Badessa bandom nastupiti po prvi put.

>>Žestoki seks, brutalno nasilje i Tonči Huljić – previše i za Youtube!

>>Petar Grašo snimio spot u stanu bake i pokojnog djeda

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ShuPac
ShuPac
09:19 22.10.2014.

Dakle i dalje imamo situaciju da najveći turbo folk proizvođač glazbenog smeća drma hrv. glazbenom scenom. Tomči Huljić je još sredinom i krajem 80.ih definirao hrvatsko glazbeno smeće. Prema svojim uzorima narodnjacima iz BiH i Srbije koji su plitke tekstove uklapali u zbuk harmnike, Huljić je uzeo grčki melos sklopio ga s mediteranskim zvukovima i proizvodio s Magazinom najveći šund ovih protora. Kako je u to vrijeme još uvijek postojala jedinstvena država u kojoj je bilo normalno kupiti nosače zvuka Tome Zdravkovića ili Lepe Brene njegov ''stvaralački opus '' su brzo nazvali hrvatskom pop glazbom iako ga je od narodnjaka dijelila smao činjenica da nema harmonike. E kada je Jugoslavija otišla u povijest Huljić je odjednom isplivao na vrh. I samo nastavio raditi ono što je naučio o istočnih susjeda. Žaslosno je da se takvim likovima daje bilo kakav medijski prostor. Opravdanje novinara da ga se stavlja jer njegove plitkle tekstove traži publika je jako prozirno jer ta ista publika bi brzo zaboravila njegove glazbene eksapade kada bi se isti prestao pojavljivati u medijima. Živjeli!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije