Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kanada i sad

Tomislav Bralić i klapa Intrade kreću na još jednu sjevernoameričku turneju

tomislav bralić klapa intrade
Foto: PR FOTO
1/5
15.09.2014.
u 18:46

Tomislav Bralić i njegovi 'Intrade' ponovno pakiraju kofere za let preko bare, na još jednu turneju po sjevernoameričkom kontinentu...

Tomislav Bralić i njegovi Intrade ponovno pakiraju kofere za let preko bare, na još jednu turneju po sjevernoameričkom kontinentu.

Prije godinu i pol prvi put su nastupili u SAD-u, ne misleći da ce druga turneja uslijediti tako brzo. Ovoga puta nastupit će u kanadskim gradovima Torontu i Vancouveru, odakle će se spustiti do San Josea i Los Angelesa u Kaliforniji. U tim gradovima ulaznice su već skoro rasprodane jer kalifornijskoj publici stižu po prvi puta.

Na povratku doma nastupit će i u New Yorku na veselje njihovih obožavatelja koji još prepričavaju utiske s prošlogodišnjeg koncerta. – New York nije bio u planu u ovom navratu, ali naš organizator iz Scardona WM jednostavno nije mogao ne udovoljiti našim brojnim obožavateljima koji su zatrpali Facebook inzistirajući da se vratimo, rekao nam je Tomislav Bralić u telefonskom razgovoru. Ovoga puta nastupit ćemo u prostoru poznatom po dobrim zabavama, a mi ćemo se potruditi da ta večer bude najbolja ikada!

Intrade će i ovog puta nastupiti u poznatim koncertnim dvoranama:

16.10. - Living Arts Centre, Mississauga [Kanada]
18.10. - Hard Rock Casino Vancouver [Kanada]
19.10. - California Theater, San Jose
25.10. - Redondo Beach Performing Arts Center, Los Angeles
26.10. - Loft @ Studio Square, New York

Foto: PR FOTO

>>Klapa Intrade - Kao tinejdžeri vježbaju u garaži

>>Tomislav Bralić i klapa Intrade na Jarun piknik festivalu

>>Miss Universe Ivana Mišura ukrasila 'Cviće' Tomislava Bralića i klape Intrade!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije