Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva suradnja

Tko je od njih dvojice u zabludi: Cetinski ili Joksimović?

cetinski joksimović
Foto: Promo
1/6
30.09.2014.
u 12:39

Tony Cetinski i Željko Joksimović snimili su u Beogradu videospot za prvi zajednički duet, pjesmu naziva 'Zabluda'

Tony Cetinski i Željko Joksimović, dva najpopularnija izvođača regije jučer su u beogradskom Domu sindikata snimili videospot za prvi zajednički duet, pjesmu pod imenom ''Zabluda'', čiju glazbu i aranžman potpisuje Željko Joksimović, a tekst Luka Bulić.

Pod redateljskom palicom Renata Renierra snimljen je videospot u minimalističkom okruženju uz dva klavira na pozornici i dva vrhunska vokala koji prenose emocije i energiju pjesme na publiku. Prijateljsko ozračje na setu i opuštena atmosfera između dvojice glazbenika i prijatelja u prekrasnom ambijentu Doma sindikata dalo je ovoj ekranizaciji poseban pečat.

Pjesma "Zabluda" svojevrsna je najava predstojećeg  koncerta koji će zajedno održati 31. listopada u novosadskoj dvorani Spens i tom prilikom će publici prvi put uživo predstaviti novi duet.

– Željko i ja smo veliki prijatelji. Nitko u ovoj pjesmi nije odstupio od svog glazbenog izričaja. Kada sam ju čuo prvi put, odmah me je kupila upečatljivom melodijom. Strpite se još desetak dana, uvjeren sam da će se svima svidjeti – poručio je Tony uoči premijere.

>>Tony raspjevao publiku za koju je premijerno izveo 'Ženu nad ženama'

>>Željko Joksimović razgalio brojne obožavatelje u Bjelovaru

Komentara 2

SO
sohnahoakasaa
16:43 30.09.2014.

Naravno da bu 'duetiral'Toni. Lud je za 'regionom, voli 'pare' ali nije iz obiteljskih problema naučio da lova kvari ljude ili su već bili nagnjili. Kod Stankovića je s gađenjem izjavio da duet sa Thompsonom - nikad. Ovaj patolog morara u svakoj emisiji spomenuti Marka jer bi inače valjda trebal apaurine. Rekel je Toni, kak si je Thompson sam kriv za to kaj mu se događa. Ma nije u tome problem. Problem je kaj Toni i danas pjeva 'Bandieru.... i ostale partizanske pjesme, kaj se drogiral, kurval i tri put ženil i jasno je da nema kaj surađivati sa MPT. Pa oni su dva svijeta. Toni nikom primjer Marko svakom...InačeToni ima moćan vokal (za sada) i dobri su mu 'pjesmuljci'. Kak je bil ponosan na hit godine i izjavil tko 'šiša' struku a na Markov hit godine? Ništa a? Pa ipak si ti Istrijan - Istranin, antifašist koji živi u posljednem 'rezervatu' u kojem se o tome priča sa ljubavlju i nostalgijom - a u Europi i svijetu samo o počinjenim zločinima. A poznati ste po drugovima diljem Juge jer ste i vi svečenike ubijali. Jedva čekam duet sa Joksimovićem - to bu isto hit na Balkanu im.....

1A
1A
08:51 01.10.2014.

Jos samo da fotosopirate sliku i maknete Cetinskog. Kraj Joksimovica joj vise dodazi do izrazaja koliko je.....lijep ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije