Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inspiracija lana del rey

Tina Vukov vraća se na scenu, novi spot joj režirao Luka Nižetić

tina vukov
Foto: Screenshot
1/2
02.09.2014.
u 15:36

Jedna od najboljih hrvatskih pjevačica i dobitnica diskografske nagrade Porin, Tina Vukov na scenu se vraća novim singlom, ali i novim glazbenim izričajem...

Jedna od najboljih hrvatskih pjevačica i dobitnica diskografske nagrade Porin, Tina Vukov na scenu se vraća novim singlom, ali i novim glazbenim izričajem. Singl ''666'', ljubavne je tematike, za koju je tekst napisala Senka Laginja, a pjesmu su uglazbili Tomislav Gojanović i Rejhan Okanović. Za aranžman i produkciju zaslužan je Zvonimir Dusper – Dus.

Tina Vukov karijeru je započela sa samo 13 godina, a već sa 14 potpisala je diskografski ugovor s Croatia Recordsom. Sa 15 ostvaruje uspješnu suradnju s Matijom Dedićem s kojim nastupa na Dori 2004. s pjesmom ''Tuga dolazi kasnije''. Dvostruka je osvajačica diskografske nagrade ''Porin 2007.'' za najbolju debitanticu i žensku vokalnu izvedbu, a iste je godine ponovno nastupala na Dori s pjesmom ''Tata''. Tina Vukov s pjesmom ''666'' publici predstavlja potpuno novi stil, koji je ujedno i prekretnica u njenoj glazbenoj karijeri.

– Nova pjesma zvuči kao nešto što sam instinktivno nazvala dark pop. Dok sam radila pjesmu imala sam u glavi zvuk grupe Hooverphonic, Lane Del Rey i Madonninog albuma Ray of light – rekla je za Večernji list Tina, koja je spot za svoju novu pjesmu snimila na nekoliko lokacija u Zagrebu. Redatelj spota je Luka Nižetić, koji se kroz cijeli video trudio što više nam približiti Tinine osjećaje i njene emocije. Pjevačica je istaknula i kako radi na novom studijskom albumu.

>>Tina Vukov: Voljela bih imati dvoje djece, ali daleko sam od osnivanja obitelji

Komentara 4

NE
neki
21:45 02.09.2014.

Daleko najbolja hrvatska pjevačica, ali joj pjesma sa brojem 666 nije trebala.

MA
majusko
20:53 02.09.2014.

Najbolja. Nikad cuo za nju.

DU
Deleted user
18:49 02.09.2014.

A tko je ta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije