Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kada žene tulumare

Tina Katanić i Jole našli su se u strastvenom zagrljaju

Jole
Foto: Jurica GaloićPixsell
1/22
25.04.2014.
u 07:43

- Obožavam plesati i dobro se provesti. U novom spotu našeg Jole vidjet ćete kako izgleda moja savršena zabava, izjavila je Tina

Popularni glazbenik Joško Čagalj Jole i prekrasna manekenka Tina Katanić rasplesali su se na proljetnom tulumu i pokazali zavidno plesno umijeće.

Zarazna melodija Jolinog novog hita Kada žene tulumare u modernom klubskom zvuku oduševit će već na prvo slušanje.

- Obožavam plesati i dobro se provesti. U novom spotu našeg Jole vidjet ćete kako izgleda moja savršena zabava. Luda atmosfera, ples i zavodljiva energija neće vas ostaviti ravnodušnima, izjavila je prekrasna Tina i dodala: Čim sam čula pjesmu spontano sam zaplesala, a već vidim da ću je pjevušiti cijelog ljeta!

Foto: Jurica GaloićPixsell

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Zarazna melodija Jolinog novog hita Kada žene tulumare u režiji Darija Radusina prikazuje nezaboravnu zabavu prekrasne Tine u ženskom izlasku subotom, u društvu rasplesanih prijateljica koje uživaju u mladosti, otkačenosti i tulumarenju.

- Pjesma je moderna, svježeg zvuka i očekujem da ovog ljeta postane pravi klubski hit. Kad čovjek ima priliku plesati u društvu prekrasnih dama poput Tine veseli se svakom novom izlasku. Nadam se da će pjesma protresti i rasplesati sve moje fanove! – izjavio je prilikom snimanja spota Jole.

Glazbu za novi hit Jolea Kada žene tulumare potpisuje Pero Kozomara, tekst Robert Pilepić, a prekrasnu haljinu Tine u spotu dizajnirala je jedna od najuspješnijih hrvatskih modnih dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Nezaboravni tulum u zagrebačkom kubu Bunga Bunga potrajao je do dugo u noć.

Foto: PR

“Kada žene tulumare najbolje se troše pare, kada žene tulumare pjevaju se pjesme stare....”

>>Jole: Svojoj sam Ani vjeran i ne izazivam vraga

Komentara 1

Avatar recitimeni
recitimeni
20:12 26.04.2014.

Lokalna ekipa EU periferije. Relano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije