Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna pjevačica

Tim Emilia Puccija hvali se Severinom na Twitteru

emilio pucci
Foto: Screenshot
1/3
26.08.2014.
u 11:41

Nakon što su proteklog tjedna regionalne medije preplavile fotografije Severinine haljine u kojoj je prošetala crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala, medijska buka nije utihnula...

Nakon što su proteklog tjedna regionalne medije preplavile fotografije Severinine haljine u kojoj je prošetala crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala, medijska buka nije utihnula. Zahvaljujući timu Emilia Puccija, kreatora koji potpisuje tu prekrasnu haljinu, Severina se našla na njihovom službenom Twitter-profilu, izložena pogledima followera iz cijeloga svijeta. Očito zadovoljni prizorom, odnosno načinom na koji nosi haljinu, Puccijev se tim rado pohvalio Severinom.

Ipak, prije njih, njome se na sličan način na svom službenom Facebook i Twitter profilu pohvalio i slavni dvojac Dolce & Gabbana. Čim su saznali za prošlogodišnju naslovnicu hrvatskog Ellea, na kojoj je Severinu krasila samo njihova kruna, u najkraćem mogućem roku osvježili su svoje društvene mreže, predstavivši na taj način Severinu višemilijunskim obožavateljima svoga branda. Budući da su objave svjetski poznatih kreatora najčešće rezervirane za najveće svjetske zvijezde, može se zaključiti da je Severina sve češće dio njihova društva.

>>Polila se i Severina, izazvala Bregovića, Merlina i Lepu Brenu

Komentara 3

SE
sestrićna
14:27 26.08.2014.

melinda..ti ili si omladinac/ka ili ne kužiš da ju partija već godinama sponzorira da radi na bratstvu i jedinstvu naših naroda i narodnosti :))

EV
evon22
15:55 26.08.2014.

...kao i promicanju nautičkog turizma, informatičke pismenosti i daleko najgledanijem kinematografskom ostvarenju, gledanijem nego "Bitka na Neretvi"

ME
melinda
14:23 26.08.2014.

Mislim da je krajnje vrijeme da ova nasa vlada dodjeli najvise odlicje nase drzave jer severina nas uspjesno predstavlja kao umjetnica u svijetu i nazalost ona je jedina sto vrijedi kod nas i mislim da joj se moramo pokloniti do poda i svi je vise postovati jer sto ona cini za nasu domovinu je neprocjenjive vrijednosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije