Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte galeriju

Thompsonovi obožavatelji s nestrpljenjem čekali koncert ispred Arene

thompson
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/18
21.12.2014.
u 08:34

Hvaljen Isus i Marija, dragi prijatelji. Kako vas je lipo vidjeti, obratio se Thompson razdraganoj publici na što se zaorilo "Vukovar, Vukovar"

Marko Perković Thompson sinoć je zapalio prepunu zagrebačku Arenu. Hitovi poput "Čavoglave", "Uvijek vjerni  tebi,"Vjetre s Dinare", izazvali su ovacije, a posebno recitacija Zlatka Viteza na pjesmi Maranatha.

Hvaljen Isus i Marija, dragi prijatelji. Kako vas je lipo vidjeti, obratio se Thompson razdraganoj publici na što se zaorilo "Vukovar, Vukovar".

- Preduhitrili ste me.. Upravo  sam htio posebno pozdraviti branitelje iz Savske. S njima smo, neka ostanu do kraja, poručio je glazbenik dodajući; Posebni pozdravi ekipi iz Stožera i gospodinu Josiću koji su ovdje večeras s nama te obiteljima poginulih koji su  došli pjevati  s nama večeras. Pjevajmo u duhu ljubavi, i duhu domovine i našeg zajedništva,  pozvao je Thomspon čiji je repertoar zadovoljio i roditelje s djecom i zaljubljene parove koji su se njihali uz taktove "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" i branitelje ali i goste iz Slovenije.

>> 'Kada se nismo već 90-ih obračunali s komunizmom, učinimo to sada 2015.!'

Komentara 27

Avatar MarkoHR
MarkoHR
08:56 21.12.2014.

S jedne strane MPT i iskreni hrvatski domoljubi, s druge strane komunistička ideologija s " građanima i građankama".. Drugovi i drugarice, vrijeme plaćanja vaših računa stiže uskoro!

FU
fullmark
08:46 21.12.2014.

Pgledajte gornju sliku. To je naša budućnost. BRAVO!!!! Bog i hrvati!!!! Hvala MPT!!!!

Avatar Kočijaš
Kočijaš
10:30 21.12.2014.

Bravo Marko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije