Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri sata spektakla

Thompsonov koncert na Poljudu dobio DVD izdanje

thompson
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/5
16.11.2013.
u 07:00

Kao najbolje najava velikog subotnjeg koncerta Thompsona i benda u zagrebačkom Domu sportova, u prodaju od danas kreće DVD sa lipanjskog koncerta na Poljudu u Splitu

Kao najbolje najava velikog subotnjeg koncerta Thompsona i benda u zagrebačkom Domu sportova, u prodaju od danas kreće DVD sa lipanjskog koncerta na Poljudu u Splitu.

"Thompson - Poljud Live!" DVD je izdanje velikog koncerta kojeg je Thompson 30. lipnja održao ispred 50.000 ljudi. Na dvostrukom DVD-u u trajanju preko tri sata, našao se i cijeli koncert i bonus DVD-om na kojem se nalazi sve o snimanju novog albuma "Ora et labora", snimke s prvog koncerta na turneji u Münchenu, kao i scene iz backstagea s poljudskog koncerta. 

U Zagrebu ove subote Thompson nastupa nakon šest godina, a cijena ulaznice je po 90 kuna.

>>'Preseljenje u Split je moj povratak iskonu'

>>Thompson 16. studenoga napokon u Zagrebu!

Ključne riječi

Komentara 1

JO
josipmacek
18:37 18.11.2013.

marko čestitke Hrvatska se i tako brani-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije