Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prošetala s dečkom

Tanja Dragović ponosno pokazala goli trudnički trbuh

tanja dragović
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/9
25.07.2014.
u 16:28

Tanja Dragović dane zadnjeg tromjesečja trudnoće provodi na dubrovačkom području

Tanja Dragović dane zadnjeg tromjesečja trudnoće provodi na dubrovačkom području, odakle je njen dečko, 23-godišnji maneken Vlaho Arbulić.

Tanja je danas prošetala Stradunom "ruku pod ruku" s Vlahom, ponosno pokazavši trudnički trbuh. Da ne bi bilo zabune što joj je Vlaho, Tanja je na majici nosila natpis "My boyfriend" (Moj dečko).

Sudeći po ležernom izdanju, Tanja se i dalje odmara.

– Jedem samo po cijele dane i odmaram se – otkrila je prije nekoliko tjedana.

>>Tanja Dragović konačno progovorila o svojoj trudnoći

>>Prekrasna trudnica Tatjana Dragović u crnom bikiniju

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Komentara 6

Avatar nijeminišta
nijeminišta
02:11 26.07.2014.

ovo je zaista krajnje neukusno... ako joj je baš toliki gušt hodati okolo sa tim velikim golim trbuhom - neka to radi u svom vrtu. ali na stradunu... to stvarno nije mjesto. neke stvari jednostavno nisu za javnost... to je stvar kućnog odgoja

Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
10:18 26.07.2014.

Ona to radi samo zato sto to rade i vani poznate zvijezde, inace joj samoj ne bi nikad palo na pamet! Tuzno je zivjeti u maloj Kroeisi i gledati ovdasnje "poznate" a u stvari bezidejne i bjesomucne imitatore vanjskog trenda.... od umjetno uvecanih usana , koje su u stvari redikulozne jer su uviejk polutvorene kao na lutki za napuhavanje, pa nadalje...

IC
ICCO
23:40 25.07.2014.

Mali Vlaho sad ima dvije mame!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije