Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi uradak

Tamburaši „Žute dunje“ snimili prvi spot

tamburaši
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL/Ilustracija
1/3
05.01.2014.
u 12:58

Mladi tamburaški sastav „Žute dunje“ iz Cernika, koji je prošle godine nastupio na nekoliko naših festivala, snimio je prvi video spot i to za pjesmu „S tobom je bilo dobro“ koju je na stihove Ivana Olića uglazbio Alen Mozer.

Mladi tamburaški sastav „Žute dunje“ iz Cernika, koji je prošle godine nastupio na nekoliko naših festivala, snimio je prvi video spot i to za pjesmu „S tobom je bilo dobro“ koju je na stihove Ivana Olića uglazbio Alen Mozer. Nakon debitanskog nastupa ovog sastava na festivalu „Zlatni glas zlatne doline“ u Kaptolu, ova pjesma je izvedena  na kutjevačkom Festivalu pjesme i graševine.

Spot „Žutih dunja“ je snimljen na lokacijama Eko-etno sela Stara Kapela i srednjovjekovnog dvorca u Cerniku, scenarij je napisala  Andrea Majdančić, a snimila ga je ekipa Carnivore produkcije iz Novske. Predstavljen je na godišnjem koncertu KUD Cernik s čijim foklorašima često nastupa ovih šest tamburaša. Ovih dana video spot će biti upućen na nače televizijske kuće, a premijerno će ga emitirati poznata tamburaška emisija TV Superton Poljoprivredne TV u Požegi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije