Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamamna pjevačica

Nives o Kolindi: Zadovoljna sam jer imamo lijepu predsjednicu. Ponosna sam na nju

Nives celzijus
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/8
27.01.2015.
u 20:53

Iako ima zavidnu liniju, o šetnji modnim pistama nikada nije razmišljala jer je, kako kaže, realna je po tom pitanju. – Visoka sam 1,68 pa bi bilo suludo sanjariti o tim vodama. Nisam baš toliko ambiciozna. Svjesna sam što mogu, a što ne – kaže Nives.

Nives Celzijus postaje sve traženija na domaćoj estradi jer žari i pali gdje god stigne. Jučer je kao glazbena gošća nastupila na izboru Modela godine i raspjevala sve prisutne.

Osim "Karanfila" koji već mjesecima ne silaze s glazbenih ljestvica, Nives je jučer i premijerno izvela svoju novu pjesmu "Lutrija" koju će uskoro predstaviti svojim obožavateljima. – Snimamo spot ovaj tjedan, tako da se nadam da će za tjedan-dva biti vani – kaže Nives koja je uvjerena da će publika dobro prihvatiti njezin novi singl. – Mi smo uvijek puni iznenađenja, sigurno će biti iznenađenje i sigurno će biti zanimljivo – najavljuje pjevačica.

Iako ima zavidnu liniju, o šetnji modnim pistama nikada nije razmišljala jer je, kako kaže, realna je po tom pitanju. – Visoka sam 1,68 pa bi bilo suludo sanjariti o tim vodama. Nisam baš toliko ambiciozna. Svjesna sam što mogu, a što ne – kaže Nives.

Na pitanje tko je najzgodnija Hrvatica zamamna Nives odgovara u svom stilu. – Hm...osim mene? Pa ima dosta super komada. Evo primjerice Lidija Bačić mi je super komad. Danas sam upoznala i Petru Kovačević koja je definitivno velika glazbena nada, a i jako dobro izgleda. Mislim da mi je ona dobra i kvalitetna konkurencija.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Osim svojim kolegicama Lidiji i Petri komplimente je udijelila i novoizabranoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović. Ne krije oduševljenje njezinom pobjedom. – Jako sam zadovoljna jer napokon imamo lijepu i zgodnu predsjednicu. Ponosna sam na nju – kaže Nives.

Ponosna je Nives i na naše rukometaše iako priznaje da rukomet definitivno nije njezin sport. – Uspjela sam pogledati neke utakmice i to više zbog prijateljskih odnosa s Ivom Alilović – priznaje Nives.

Razgovor o rukometašima nije mogao proći bez pitanja tko je, po njezinu mišljenju, naš najzgodniji rukometaš. – Iz potpuno subjektivnih razloga reći ću da je to Mirko Alilović – diplomatski sa smiješkom na licu odgovara Nives.

>>Izabrani 'Modeli godine'. Posebna glazbena gošća Nives Celzijus

>>Nives pokazala grudi na koncertu u Livnu: Zašto me nitko nije upozorio?

Komentara 15

DU
Deleted user
21:24 27.01.2015.

Evo Kolinda je dobila dozvolu, zadovoljan sam s Nives.

ST
strsljen2013
21:00 27.01.2015.

Pozamašna a ne zamamna i ništa joj ne ide od ruke osim od p***e.

DU
Deleted user
21:34 27.01.2015.

Nives ne naginji se kroz prozor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije