Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MIJENJAM OVAJ GRAD'

Sve mu ide: Nakon zaruka, Amel Ćurić novom pjesmom ruši sve rekorde

Amel Ćurić
Foto: PR
1/7
23.09.2016.
u 10:40

Spot za novu pjesmu u samo nekoliko dana pregledalo je više od milijun ljudi

Popularni pjevač, pobjednik druge sezone najgledanijeg pjevačkog showa "X Factor Adria", Amel Ćurić još jednom je dokazao da njegova pobjeda nije bila slučajna! Poslije dva singla "Neizdrživo" i  "Te zime", Amelov treći singl "Mijenjam ovaj grad" ruši sve rekorde na društvenim mrežama.

O tome govori i podatak da je spot za ovu pjesmu na YouTube kanalu za samo nekoliko dana pogledalo više od milijun ljudi.

Videospot je snimljen u režiji Suada Baručija. Postprodukciju spota radio je poznati redatelj Dario Radušin, a prvi se put kao izvršni producent i komontažer potpisuje Amel Ćurić.

"Izuzetno sam ponosan i sretan zbog milijunskog pregleda moje nove pjesme ''Mijenjam ovaj grad''. Za kratko vrijeme, svega šest dana otkako smo je predstavili na YouTubeu, ova pjesma  izazvala je oduševljenje širom regije, što mi je golema čast", rekao je Amel.

Kako na poslovnom tako i na privatnom planu, Amelu sve ide od ruke. Prije nekoliko dana, na putovanju u Barcelonu, zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku Jelenu, za koju Amel kaže da je definitivno njegov najbolji pokretač.

>> Amel Ćurić na koljenima zaprosio djevojku u Barceloni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije