Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod petka

Šušnjara pjesmu "Još se ne bi udala" posvetila Rozgi

andrea šušnjara
Foto: PR FOTO
1/2
22.09.2014.
u 14:20

- Nekad davno pokušala sam svojim glasom razbiti čašu, ali nije išlo. Sad više i ne pokušavam, rekla je Andrea Šušnjara na Narodnom radiju...

- Nekad davno pokušala sam svojim glasom razbiti čašu, ali nije išlo. Sad više i ne pokušavam, rekla je Andrea Šušnjara na Narodnom radiju.

Pjevačica 'Magazina' u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' promovirala je novi album 'Mislim pozitivno'. Kako pjesma sa Splitskog festivala 'No, no, no' još uvijek vlada top listama, grupa ne razmišlja o novom singlu. - Čekaj malo, još moramo malo nabiti te preglede na Youtubeu. Nova pjesma bit će negdje oko Božića, a možda čak i u prvom mjesecu, rekla je pjevačica. Na pitanje hoće li biti brža ili sporija, rekla je: 'To Tonči odlučuje. Ja samo pjevam, ja samo sviram, šalila se Andrea.

Dobila je zadatak posvetiti jednu svoju pjesmu nekom od kolega s estrade. - Biram pjesmu Još se ne bi udala, a posvetit ću je svojoj kolegici Jeleni Rozgi', rekla je Andrea, kojoj se u eter javio pjevač Mejaša, Edo Drakulić. - Kad smo skupa nastupali u jednoj predstavi gdje je bilo puno slatkiša, Andrea je nagrabila dvije šake čokoladica da ima za po putu. Ne znam kako uz sve to uspijeva zadržati vitku liniju', rekao je Edo. Andrea se u emisiji okušala i u kvizu poznavanja stihova grupe Magazin te pokazala da je dobro savladala gradivo.

>>Mala Andrea više nije djevojčica, odrasla je u pravu zavodnicu

>>Andrea Šušnjara novim imidžem najavljuje nastup s grupom Magazin

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije