Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepotica sicilijanskih korijena

Atraktivna studentica prava samouvjereno kreće u pohod na domaću estradu!

katarina pecorelli
Foto: Danijel Galić
1/9
24.04.2015.
u 19:58

Vatreni temperament zapisan je u mom genetskom kodu, a sebe bih najbolje opisala riječima ''zločesti vražićak'', kaže lijepa Katarina.

Hrvatska estrada dobila je novu mističnu ljepoticu Katarinu Pecorelli (20). Ova mlada pjevačica široj javnosti upravo se predstavila atraktivnim spotom za prvu pjesmu ''Anđeo bez krila'', a na fotografijama neodoljivo podsjeća na talijansku ljepoticu Monicu Bellucci s kojom dijeli iste sicilijanske korijene.

Iako je rođena i odrasla u Zagrebu, njezin otac podrijetlom je sa Sicilije, iz Palerma, gdje joj i danas žive baka i djed. Tamo je svake godine provodila ljetne praznike i navikla, kaže, na sicilijanski način života.

– Kad nešto naumim, nema toga tko će me u tome spriječiti. Vatreni temperament zapisan je u mom genetskom kodu, a sebe bih najbolje opisala riječima ''zločesti vražićak''. Bila sam nestašno dijete, a i danas, odrasla, ne dopuštam nikome da odlučuje u moje ime. Možda zato i nemam dečka – kaže kroz smijeh ova temperamenta ljepotica.

Pred objektivom fotografa potpuno se opustila, a veselo je bilo i u studiju kod Branimira Mihaljevića koji joj je producirao prvu pjesmu, za koju je tekst i glazbu napisao Fayo.

Glazbena karijera ispunjenje je Katarininih djevojačkih snova. Još kao djevojčica, priznaje, maštala je kako će jednog dana nastupiti na istim pozornicama sa svojim idolima, a kad je sjećanje na te dječje snove već polako izblijedilo, igrom sudbine, srela se nedavno s Fayom i vrlo brzo, vatrena kakva i jest, dogovorila suradnju.

– Ovo je jedinstvena prilika koja se ne propušta. Trenutačno studiram drugu godinu prava i nekako sam sebe vidjela jednog dana kao sutkinju. Fakultet mi je, naravno, i dalje na prvom mjestu, a u pjevačke vode ušla sam potpuno neopterećeno i zaigrano. Uostalom, ako može Aljoša Šerić imati dvije karijere, onu odvjetnika i glazbenika u grupi Pavel, mogu mu i ja valjda ravnopravno konkurirati – poručuje ambiciozna Katarina.  

>>Seksepilna Petra Kovačević krenula u pohod na domaću estradu

>>Provokativne fotke najavljuju novu pjevačicu u usponu

Komentara 14

EV
evon22
20:54 24.04.2015.

kad će spot "na jahti?"

Avatar Matija22
Matija22
20:04 24.04.2015.

mogla je brkove obrijat

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
20:33 24.04.2015.

Romska glazba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije