Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANG BANG

'Stranci' intrigantan novi video spot koji će vam potaknuti znatiželju!

Bang Bang
Foto: PR
1/3
24.05.2016.
u 15:09

Redatelj se u novoj zajedničkoj suradnji za aktualni singl "Stranci" držao visokih estetskih kriterija, pomalo mračne, nedorečene atmosfere, ali i priče iza koje ostaje želja za njezinim nastavkom.

Iako iza sebe imaju već osam snimljenih spotova, grupa Bang Bang uvijek je visoko postavljala ljestvicu kvalitete vlastitih video uradaka. Želeći zaokružiti glazbenu priču, veliku su pozornost pridavali i njezinom uprizorenju.

Posebnu kemiju ostvarili su s redateljem Ljubom Zdjelarevićem, pa im je ovo ukupno četvrti zajednički video spot.

Redatelj se u novoj zajedničkoj suradnji za aktualni singl "Stranci" držao visokih estetskih kriterija, pomalo mračne, nedorečene atmosfere, ali i priče iza koje ostaje želja za njezinim nastavkom.

Intrigantan spot snimljen je iz jednog kadra, sigurnom rukom kameru je vodio Raul Brzić, dok produkciju potpisuje Kinoteka.

Bang Bang je 2015. godine osvojio nagradu Porin u kategoriji "Najbolji novi izvođač" te još nekoliko prestižnih nagrada među kojima valja istaknuti nagradu "Music pub Zlatka Turkalja" za najbolji album 2015. godine. Iza sebe imaju album "Bez obzira na sve" na kojem su se našli brojni hitovi kao što su "Imam", "Nešto me pogodilo", "Negdje na cesti" i drugi.

O novom singlu "Stranci", pjevačica Lara Antić je rekla: "Stranci" donose ljubavnu priču para čiji odnos nakon nekog vremena postaje sve hladniji i isprazniji. Ovakve teme doživljavam kao veliki pjevački i interpretacijski izazov, a takvih izazova na sljedećem albumu neće nedostajati.".

Grupa Bang Bang, osim što promovira aktualni singl, marljivo u studiju snima pjesme za nadolazeći, drugi studijski album čiji izlazak očekujemo krajem godine.

Ključne riječi

Komentara 1

KK
katka-kr
15:27 24.05.2016.

Bang Bang - dobri ste :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije