Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvijek mu bila tiha patnja

Stjepan Hauser o ljubavi s Rozgom: U ovoj zemlji se ne smiješ ni zaljubiti!

Jelena Rozga
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/6
02.09.2015.
u 08:50

– Uvijek mi se sviđala, onako mala, sitna, slatka, simpatična, ljubazna. A ljeto je učinilo svoje, zaljubio sam se u rekordnom roku – kazao je Hauser

Stjepan Hauser progovorio je za Story o svojoj ljubavi s Jelenom Rozgom. Mediji su njihovu ljubav stavili pod upitnik, pitajući se radi li se tek o PR potezu.

Hauser to oštro opovrgava, govoreći da se u našoj zemlji čovjek ne može ni zaljubiti. – U ovoj zemlji se ne smiješ ni zaljubiti! Nije mi jasno čemu tolika polemika oko naše ljubavi. Stvar je vrlo jednostavna – zaljubili smo se, volimo se i sretni smo. Nije to nikakva medijska spačka, i mi smo ljudi od krvi i mesa i možemo se zaljubiti – rekao je Hauser.

Priznao je mladi glazbenik i da mu je Jelena oduvijek bila tiha patnja. – Jelena mi je oduvijek bila tiha patnja. Uvijek mi se sviđala, onako mala, sitna, slatka, simpatična, ljubazna. A ljeto je učinilo svoje, zaljubio sam se u rekordnom roku – kazao je Hauser.

>>Lijepo nam je, uživamo zajedno kad god nam to poslovne obveze dopuste

>>Stjepan Hauser došao podržati svoju Jelenu na koncertu u Karlovcu

Komentara 14

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
09:29 02.09.2015.

sta je jahu?

R0
R00kie
09:00 02.09.2015.

vidjeli smo te nedavno na hrvatskoj uzivo. toliko nepostovanja prema novinarki i drzavi dugo nisam vidio.

MR
MRUDante
09:55 02.09.2015.

FUJ novinarstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije