Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2cellos

Stjepan Hauser i Luka Šulić pripremaju glazbenu čaroliju u Zadru

2cellos
Foto: Promo foto
1/2
11.08.2015.
u 11:35

Popularni i zgodni glazbenici, Stjepan Hauser i Luka Šulić, odmaraju se na hrvatskoj obali

Pauzu od brojnih koncerata, 2CELLOS ovog ljeta koriste kako bi se što bolje pripremili za poseban koncert koji će se ovog petka, 14. kolovoza, u 21 sat održati na zadarskom Forumu u sklopu Terraneo Summer Break.

Rijetke dane odmora provode u ljetnim radostima i uživanju u prekrasnom Jadranskom moruPovratak u grad gdje je sve počelo posebno je uzbudljiv za obojicu svjetski popularnih glazbenika. Uz standardni repertoar, upravo će u Zadru odsvirati pjesme s novog albuma Celloverse, a neke od njih i premijerno u Hrvatskoj. 

'Doma je uvijek najljepše, shvatiš to kad obiđeš cijeli svijet. Veselimo se koncertu u Zadru. S velikim uzbuđenjem se vraćamo na mjesto odakle smo i krenuli. Bit će to za nas posebno emotivan koncert!' izjavio je ususret koncertu Stjepan Hauser

Zadarski Forum posebno je čarobno mjesto za ljetne koncerte i jedna od najboljih kulisa svjetske glazbene scene. Uz vrhunski koncert, organizatori su omogućili i pravo VIP iskustvo koje, za 2000 kn, uz uključene ulaznice, uključuje sjedeći stol za četiri osobe, vrhunsko vino i platu dalmatinskih delicija. Uživanje u koncertu u sektoru C pak uključuje visoki stol, aperitiv i ulaznice za četiri osobe po cijeni od 1100 kuna.

ULAZNICE

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Adriaticketa, Entrio, Eventim, Croatia Tickets te prodajnom mjestu u prizemlju prodajnog centra Supernova po cijeni od 160, 190 i 230 kuna

>>Oliver i Hauser u ribolovu kod Korčule

>>Emotivni koncert i povratak u grad gdje su nastali 2CELLOS

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije