Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživaju u ljubavi

Stjepan Hauser došao podržati svoju Jelenu na koncertu u Karlovcu

Jelena Rozga
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/15
27.08.2015.
u 09:52

Par je spremno pozirao fotografima ne skrivajući koliko uživaju jedno uz drugo

Tek što su pjevačica Jelena Rozga i violončelist Stjepan Hauser javno obznanili da su u vezi pojavile su se i nove zajedničke fotografije novopečenog glazbenog para.

Šarmantni Stjepan svoju djevojku došao je podržati na koncertu u Karlovcu koji je Jelena održala u sklopu manifestacije 29. Karlovački dani piva

Par je spremno pozirao fotografima, a njihovi zadovoljni osmjesi i nježni zagrljaji nisu mogli sakriti koliko uživaju jedno uz drugo. 

Otkad su prije mjesec dana počela nagađanja o njihovoj ljubavi, Jelena i Stjepan svaki slobodan trenutak provode zajedno. Prije dva tjedna uživali su u Splitu, a nedavno su predah od prenatrpanih rasporeda potražili i u Stjepanovoj rodnoj Puli.

Čak i kad su zauzeti poslovnim obvezama, jedno su drugome najveća podrška pa je tako Jelena svog dragog do sada posjetila na koncertima 2Cellosa u Ljubljani i Portorožu, a Stjepan joj je uzvratio istom mjerom kada ju je iznenadio svojim dolaskom na nastupe u Biogradu i Karlovcu.

>>Rozga potvrdila nagađanja: Stjepan je divan! Sretni smo i zaljubljeni

>>Jelena Rozga i Stjepan Hauser ponovno u nježnom zagrljaju

Komentara 21

SA
Sauron
10:41 27.08.2015.

Ljudi ne nasjedajte na ovakve gluposti..... Jelena je gay..... Neka se poljube ako su u vezi.......

DI
dinamojavolim1
10:52 27.08.2015.

nadam se da je imao cepice za usi

DU
Deleted user
10:24 27.08.2015.

Imao sam puno ljepše mišljenje o Stjepanu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije