Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretni supružnici

Stiže prinova u obitelj domaćih glazbenika!

aljoša šerić
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/9
04.05.2016.
u 09:02

Trudnički dani ovoj 27-godišnjakinji koja je trenutno u drugom tromjesečju trudnoće ne zadaju muke,a to posebno veseli njenog brižnog supruga Aljošu.

Supružnici Antonia Matković Šerić i Aljoša Šerić iz grupe Pavel uskoro će postati roditelji. Lijepa Antonija krajem godine na svijet će donijeti njihovo prvo dijete, javlja Story.

Trudnički dani ovoj 27-godišnjakinji koja je trenutno u drugom tromjesečju trudnoće ne zadaju muke,a to posebno veseli njenog brižnog 13 godina starijeg supruga Aljošu.

Prinova će biti kruna njihove ljubavi u kojoj uživaju već četiri godine. U listopadu 2014. par je izmijenio bračne zavjete u Zagrebu, a vijest o dolasku prinove za sada nisu htjeli komentirati. 

>>Aljoša Šerić: Supruga Antonia dobrim je dijelom zaslužna za procvat Pavela

>>Aljoša Šerić: Supruga Antonija jedina smije mijenjati moje stihove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije