Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u eteru

Soundset Ragusa proslavila 10 godina

Soundset Ragusa
Foto: PR FOTO
1/17
30.11.2015.
u 09:13

Soundset Ragusa proslavila je 10 godina postojanja u eteru na području Dubrovačko-neretvanske županije onako kako i priliči jednom od najslušanijih radija na jugu Hrvatske, koncertom popularnog virovitičkog benda 'Vatra' na Stradunu. Ni burno vrijeme, a ni popodnevno tmurno nebo nisu omeli građane Dubrovnika u namjeri da dođu na rođendanski koncert Soundset Raguse na otvorenom , na jednoj od najljepših pozornica svijeta, te tako obilježe početak Adventa u gradu i 2. Dubrovačkog zimskog festivala.

- Sretan 10. rođendan Soundset Ragusi! Želim vam da ih proslavite još barem 110 – čestitao je na početku koncerta frontmen benda Ivan Dečak.

Vatra je ovom prilikom Dubrovčanima predstavila svoj novi album 'Zmajevi na vjetru' kojeg je promovirala prije mjesec dana upravo na letu iz Zagreba u Dubrovnik. Neki novi, ali i dobro poznati hitovi poput pjesama 'Kraj', 'Saturn', 'Jantar', 'Eskim' te nezaobilazni 'Tango' zagrijali su Dubrovnik.

Ovo je bio prvi samostalni nastup Vatre na Stradunu, a rođendanski koncert županijskog radija također je bio dio programa 2.Dubrovačkog zimskog festivala koji je prethodno otvoren paljenjem adventske svijeće i blagdanske rasvjete u povijesnoj jezgri grada.

U subotnje jutro uoči rođendanskog koncerta na Stradunu, frontmen benda Ivan Dečak gostovao je uživo u studiju Soundset Raguse gdje se družio s obožavateljima, a rođendansko slavlje nastavlja se u utorak 1. prosinca 2015. otvorenim vratima radija za sve prijatelje i vjerne slušatelje.

Podsjetimo, 1.prosinca 2005. na frekvenciji 107 MHz po prvi put je upalila tadašnja Radio Ragusa s koncesijom za emitiranje na području cijele Dubrovačko-neretvanske županije. Soundset Ragusa danas je prisutna i u Metkoviću (93.4 MHz), na Korčuli (99,6MHz) i Lastovu (96,3 MHz).

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije