Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonija Fest – CMC 200

Frontmen Buđenja: Slavonska publika iskrena je i otvorena

buđenje
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
27.08.2016.
u 08:47

Grupa Buđenje spremna je za večerašnji nastup u tvrđavi Brod, kaže frontmen Darko Bakić

Prvi festival na kontinentu CMC Slavonija Fest – CMC 200 večeras će u tvrđavi Brod, uz brojne druge izvođače, nastupom obilježiti i grupa Buđenje, a frontmen Darko Bakić jako je sretan zbog toga.

– Cijelom je bendu drago da se pojavio festival koji daje priliku pop-rock i rock-glazbi. Do sada su to bili uglavnom festivali zabavnog karaktera, a ovakav profil još nismo vidjeli pa smo uzbuđeni što smo i mi dio te priče – rekao je. Osim što ih sve veseli rock-format festivala, Darku se sviđa jer je za lokaciju odabran Slavonski Brod.

– To je rokerski grad, a u cijeloj Slavoniji imamo puno prijatelja i publike. A tu publiku apsolutno volimo jer je otvorena i iskrena pa bez razmišljanja kaže što joj se sviđa, a što ne – govori Bakić.

Osim što je slobodne trenutke ljeta proveo u skrivenim jadranskim uvalama u društvu obitelji, dio je proveo radno na brojnim koncertima.

– Među ostalim, pripremali smo se na velikim pozornicama svirajući s Parnim valjkom i Urbanom – kaže pjevač i priznaje da su zaista dobro pripremljeni i “uštimani”.

>> Od nadobudnih studenata do najboljeg pop-rock benda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije