Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seks simboli 80-ih

Sjećate li se Izolde i Eleonore iz spota za pjesmu 'Julie' Danijela Popovića? Pogledajte kako izgledaju danas

 Izolda i Eleonora Barudžija
Foto: Youtube Screenshot
1/3
27.03.2017.
u 11:04

Sestre Eleonora i Izolda Barudžija bile su prateći vokali Popoviću u pjesmi s kojom je išao na Eurosong. Djevojke su postale seks-simboli 80-ih

Možda vam na spomen imena Eleonora i Izolda Barudžija neće odmah biti jasno o kome je riječ, ali ako vam kažemo da su sestre Barudžija bile glavne zvijezde u spotu za pjesmu Julie Danijela Popovića, zasigurno ćete se sjetiti dviju zgodnih plavuša koje su 80-ih godina slavu stekle ovim hitom. 

Sestre Barudžija bile su prateći vokali Popoviću u pjesmi s kojom je išao na Eurosong. Godinu dana kasnije Izolda je opet okušala sreću na Eurosongu i to u duetu s Vladom Kalemberom. Spot koji je snimljen za njihovu pjesmu "Ciao amore"  imao je nekoliko kadrova u kojima se Izolda kupala u toplesu i zato neke televizije spot nisu htjele emitirati.

Seste su ubrzo stekle status seks-simbola i postale su jako popularne te su 1992. zajedno nastupile na Jugoviziji s pjesmom "Hej, vrati se". 

Izolda se kasnije sa suprugom, gitaristom Zlatkom Manojlovićem preselila u Njemačku i nastavila baviti se glazbom. Radi kao profesorica na glazbenoj akademiji, a Eleonora je ostala u Beogradu i udala se za glazbenog producenta Zorana Tutinovića s kojim ima dvoje djece, piše Noizz

 

 

 

>>Ukrajinci zabranili dolazak na Eurosong ruskoj pjevačici!

>>Poslušajte pjesmu s kojom Jacques ide na Eurosong i za koju kaže da je pjesma njegovog života​

Komentara 2

DO
dopizdilomi
16:34 27.03.2017.

Nisu ni onda bile nešto posebno a danas još i manje.

Avatar KIopp
KIopp
12:28 27.03.2017.

I zaboravili ste napisat da su i godinu ranije bile na euroviziji u triu Aske sa pjesmom halo, tako da je ova Izolda bila 3 godine zaredom. Ovo za 92. nisam znao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije