Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mudri savjeti

Simona Mijoković moli roditelje da djecu usmjere na put spasenja i istine

Simona Mijoković
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
24.02.2017.
u 13:00

Simona na Facebooku često objavljuje statuse o vjeri i životu, a zadnji status je posvetila roditeljima

Simona Mijoković otkako se oprostila s razuzdanim načinom života i postala jako religiozna čini sve kako bi i drugima prenijela vjerske poruke. Njen Facebook ispunjen je brojnim savjetima i poukama, a u novom postu osvrnula se na roditelje i njihove odgojne mjere. Evo što je Simona poručila roditeljima:

"Ovih dana gledajući neke majke i očeve... Vidjela sam još više koliko roditelji mogu djecu voditi prema propasti, umjesto spasenju. Svjesno podupirući njihov grijeh, tješeći se lažno – to je moje dijete i naš odgoj. Pritom roditelji zaboravljaju da dijete nije njihovo vlasništvo! Nego su im djeca darovana od Boga.

Svjedočila sam vidjevši dijete od samo nekoliko godina koje je svjesno činio sablazan – bluda, a roditelji se na to smijali. Svjedočila sam gdje roditelji svjesno šalju dijete u grijeh zbog novca. Svjedočila sam gdje otac sablažnjuje djecu i okolicu oko sebe i pritom smije se tome... A sirota djeca u njemu imaju uzor.

O, istina je itekako da roditelj je primjer svom djetetu ! Dijete – sve od oca ili majke gleda i pamti, čuje i radi... U današnje (moderno doba) majke ili očevi podupiru svoje dijetu u činjenju grijeha, i upravo bližnji – roditelji su ti koji najčešće vode dijete putem propasti. Umjesto da ga vode k Bogu, k sakramentima – prema spasenju, oni odabiru 'lažnu čast 'ovoga svijeta, užitke i prolaznosti samo nek' nam je dijete zdravo, sito, obučeno i školovano.

A duša, pitam se? A sto s dušom djeteta, djece? Pa tko brine za to ? 'Nitko' što ih gledam u blizini ne mari za vječnost. Žalosno ali istinito. Jer kada bi roditelji znali sto je vječnost, učinili bi sve da promjene svoj život i život (svoje) djece – usmjere ih na jedini pravi put – put Istine – put Spasenja. Put vječnog života s Kristom.

Često govorimo Bog je milosrdan. DA, istina je! Ali naš Bog je i pravedan – Pravedan Sudac. I mislimo li da On odobrava takvo roditeljstvo?

'I reče učenicima svojim: Ono što navodi ljude na grijeh ne može izostati. Ali teško onome, po kome to dolazi!( Lk 17,1)
Bolje bi mu bilo, da mu se mlinski kamen objesi o vratu, da ga bace u more, nego da navede na grijeh jednoga od ovih malih.( Lk 17,2) '

Zanima me koliko bi majki danas poput svete Rite molilo Boga da radije uzme dušu od svog djeteta/djece nego da počine smrtni grijeh ili (još gore) da oni podupiru dijete u grijehu i još se ismijavaju s grijehom?" 

Simona je prije bila u braku s Antom Gotovcem s kojim ima kćer Gabrijelu. Kad se rastala od Ante, odlučila je napraviti velike životne promjene i spas je pronašla u vjeri. Prošle godine udala se za Stanislava Mijokovića i par će uskoro dobiti bebu. 

 

>>Simona Mijoković objavila da je trudna

>>Simona Mijoković katastrofalno izdužila noge u Photoshopu

Komentara 13

Avatar Parousia
Parousia
13:58 24.02.2017.

Svaka cast Simona,svaka ti je rijec ma mjestu,pa neka te a dalje Dragi Bog Blagoslovi i vodi.

PU
Pulchrum
17:03 24.02.2017.

Simona je krenula filozofskim stazama, poput Augustina. Samo nastavi, tvoj put je već utrt...

AU
austrougarskigeneral
14:06 24.02.2017.

svetica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije