Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIMUNOVO U LISINSKOM

Šima je Slavonac i time se diči!

Šima Jovanovac oduševio je Lisinski
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/11
26.10.2016.
u 22:27

Veseli Šima je uz pjesmu i bećarac proslavio 51 godinu na sceni

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog večeras je odjekivala slavonskom pjesmom uz legendarnog bećara Šimu Jovanovca i njegove goste na Šimunovu u Lisinskom. Baš kao i lani, publika je oduševljeno pjevala na koncertu koji je trajao dva i pol sata, a Šima se ponovno pokazao kao veliki zabavljač, pa je uspješno i vodio program. Da sve prođe u pravom slavonskom štihu pobrinuli su se  iz PP Orahovice i Kutjeva, čija su se vina degustirala prije koncerta.

A u prekrasnoj večeri osim Šime zabavljali su nas i Tamburaški orkestar Krunoslava Dražića, Ivica Pepelko, Kvartet Gubec, Pero Galić, Bosutski bećari, Vranac, Đakovčanke, Folklorni ansambl Lisinski, Meri Cetinić, Minea te kao posebni gost – Nedžad Salković. Upravo je poznati izvođač sevdaha izazvao najviše emocija na pjevajući "Imam samo pjesmu" i "Ne klepeći nanulama". Za sam kraj Jovanovac je ostavio "Slavonac se Hercegovkom ženi", uz ples Folklornog ansambla Lisinski.

Veseli Šima je uz pjesmu i bećarac tako proslavio 51 godinu na sceni, a ne sumnjamo kako ćemo ga u Lisinskom gledati još puno puta.

>> Pjevat ću dok god budem uveseljavao naše ljude

>> Šima Jovanovac: Kroz život i glazbu je najvažnije biti svoj

Komentara 1

AN
anakonda
22:59 26.10.2016.

Šima je buda..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije