Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjetila nizozemsku

Severina zarazila Rotterdam 'Uno momento' groznicom

severina
Foto: Saša Danilović
1/7
29.09.2014.
u 10:20

Mnogobrojna publika je pratila svaki Severinin pokret uživajući u prekrasnoj večeri i koncertu koji je trajao oko dva sata

Severina uspješno nastavlja inozemnu turneju pa je tako prošle subote održala koncert u klubu Diamond Cabarett u Rotterdamu, koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Mnogobrojni obožavatelji su došli i iz okolnih gradova, ali i iz Njemačke kako bi vidjeli najpopularniju pjevačicu ovih prostora te je bilo mnogo onih koji nisu mogli ući u klub s obzirom na popunjenost, tako da su u Rotterdamu mnogi ostalih ispred vrata. Već dobro poznati prvi taktovi Brad Pitta bili su signal da Severina izlazi na pozornicu te je odmah izazvala oduševljenje mnogobrojne publike.

Nizao se hit za hitom, a najveću euforiju je izazvao aktualni singl Uno momento kojeg je Severina u tijeku večeri morala izvesti dva puta. Mnogobrojna publika je pratila svaki Severinin pokret uživajući u prekrasnoj večeri i koncertu koji je trajao oko dva sata, dok su Severinu nakon koncerta ispratili gromoglasnim pljeskom i ovacijama.

>>Prekrasna i bujna Severina selfijem pozdravila obožavatelje

>>Severina kupuje luksuzan stan na beogradskom Dedinju?

 

Komentara 4

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
12:24 29.09.2014.

Hihihihihihi...zapalila Rotterdam....navodno je na,,Koncertu,,bila kompletna kraljevska obitelj a Kralj se na kraju nasamo sastao saMadamme Vučković ...navodno mu je ona tom prilikom iznijela svoje viđenje problema svjetske ekonomske krize izbivanja u Siriji i Iraku!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
10:23 30.09.2014.

Koja mnogobrojna publika? Zasto obmanjujete Hrvatsku javnost?

ME
melinda
13:04 29.09.2014.

bravo bravo seve tako se to radi i cijela hrvatska ti je zahvalna na tome.Samo nastavi tako da svi cuju za nasu hrvatsku u pozitivnome smislu a ne da nas pamte po necemu drugome...Voli te i cijeni to sto radiss cijela nasa domovina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije