Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rođendanska zabava

Severina u bazenu s lopticama proslavila 2. rođendan sina Aleksandra

Severina i Aleksandar
Foto: Facebook
1/2
21.02.2014.
u 13:32

Severina se potpuno opustila i s mališanom skočila u bazen pun loptica, a sav sretan, dječačić je majci udijelio poljubac u obraz i slatko se nasmiješio.

Slavna mama Severina objavila je na Facebooku fotografiju s proslave rođendana svog sina jedinca.

Mali Aleksandar navršio je dvije godine, a pjevačica ga je razveselila proslavom u igraonici. Dječakov otac Milan Popović, pretpostavljamo, nije bio pozvan na zabavu.

Foto: Facebook/ Naš potok

Severina se potpuno opustila i s mališanom skočila u bazen pun loptica, a sav sretan, dječačić je majci udijelio poljubac u obraz i slatko se nasmiješio. Da najbolja pjevačica u regiji i u opuštenim prilikama pazi na svaki detalj, jasno je iz odjeće koju je pripremila za Aleksandra koji je u igraonici bio u bijeloj košuljici i odijelu kakvo je nosila i njegova majka, ali i Angelina Jolie na dodjeli BAFTA-e.

Severinini obožavatelji s oduševljenjem su dočekali ovakve fotografije.

Ko ti može platit ovo kad te tvoje vlastito dite zagrli i poljubi... Ništa lipše i vridnije nema – jedan je od komentara.

>>Severina u prozirnoj haljini primila nagradu za najbolju pjevačicu regije

Komentara 9

LI
liliZG
13:53 21.02.2014.

sramotno je koliko ta žena manipulira vlastitim djetetom, primjetila sam da ni djetetovo lice na fotkama nije zatamnjeno, to mi je sve reklo, ....zato,sretno milane

DU
Deleted user
16:47 21.02.2014.

po čijem kriteriju je Severina najbolja pjevačica u regiji?tko to smije i s kojim pravom tvrditi(VL,autor)

MA
matador007
19:30 21.02.2014.

Žalosno je u tome svemu to kako ju vi novinare veličate i ističete kao primjer uspješne žene,a ona je samo primjer toga kako joj ništa,pa ni dijete nije sveto i kako će učiniti sve da dođe u novine.Slavi djetetov rođendan i to mora podijeliti sa javnosti!?Dajte molim vas!Hvala dragom Bogu,ima nas dosta koji znamo da se novcem ne može sve kupiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije