Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška odluka

Severina se pita što obući, pomozite joj da odluči

Severina
Foto: Facebook/Severina
1/8
17.09.2014.
u 10:52

Njezina je nova miljenica dizajnerica Sonja Lamut

U zadnje vrijeme se pričalo o tome kako se svjetski dizajneri hvale Severinom na društvenim mrežama, od  Dolce & Gabbane do Emilia Puccija.

Nakon svjetskih modnih brendova, Severina se opet okrenula domaćoj modi. Poznato je da Severina rado nosi domaće dizajnere, a nova Severinina miljenica je Sonja Lamut, mlada dizajnerica iz Vinkovaca, sa zagrebačkom adresom koja se već zadnje dvije godine uspješno predstavlja na revijama Cro A Portera sa svojom SOEL modnom pričom.

Severina se jutros nije mogla odlučiti koji će baloner obući  iz SOEL kolekcije pa je fotografiju podijelila sa svojim Facebook obožavateljima kojih ima preko 773 tisuće i pitala ih za mišljenje.

Balonere je iskombinirala sa salonkama Manolo Blahnik i Jimmy Choo.

 

>>Jadranka ili Severina? Koja bolje nosi bijelu haljinicu

>>Severina u svilenoj opravici i skupim štiklama igra košarku

Rozi ili sivi baloner za Seve?

Komentara 12

GI
gismund
11:05 17.09.2014.

bezvezan članak...ne znam što mi je uopće bilo da ga idem otvarati

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:35 17.09.2014.

Za provode po jahtama predlažem roza kombinaciju. Za pojavljivanje pred Centrom za socijalnu skrb bolja je siva varijanta.

LE
LeonardS
11:12 17.09.2014.

Ja zaista sam u nedoumici da li ovakav tisak koji je čitan živi od prečestog pojavljivanja dotične ili od njene pr agencije ili od nas čitalaca, pa zaista nismo zaslužili da nas maltretirate s takvim i sl. osobama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije