Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
planira brak s kojićem

Severina potvrdila! Svadba je u studenom

21.05.2015., Zagreb - U kavani Johann Franck celebrity magazin Story dodijelio je godisnje nagrade Hall of Fame. Severina s novim deckom Igorom Kojicem. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
01.09.2015.
u 14:52

Uz novi album, planira i svadbu, a na pitanje novinara za koji se mjesec odlučila, za listopad ili studeni, Severina poručuje: Studeni. Studeni je lijep mjesec – rekla je

Severina je za srpsko izdanje Exkluziva priznala da udaju planira u studenom. Igor Kojić i slavna pjevačica tako će ubrzo postati supružnici.

Ekipa te emisije uhvatila ju je nakon povratka s Ibize, a nakon nastupa u Novom Bečeju. Otkrila je da se s Igorom na Ibizi sjajno iskupala te rekla da će mu posvetiti cijeli album.

Uz novi album, planira i svadbu, a na pitanje novinara za koji se mjesec odlučila, za listopad ili studeni, Severina poručuje: Studeni. Studeni je lijep mjesec – rekla je.

>>Zavodljivim fotografijama Severina najavljuje Rujanfest!

>>Severina otvara ovogodišnji Zadar Doğuş turnir

Komentara 13

RZ
Rocky.Zg
19:04 01.09.2015.

Kad imas novaca, onda kupiš muža 15 godina mlađeg koji ce ti napraviti još jedno dijete. On ne radi ništa, a jedina zadaća mu je da je prati gdje ona putuje, i slika se za medije kad ona to kaže. Razumijem nju, ona kupuje što hoće. Al on je baš neki jado jadni.

OD
odraneol
21:25 01.09.2015.

Po broju komentara vidi se koliko ovo zanima ljude, ali novinari tj. urednici, naravno, imaju svoje razloge. Svaki honorar je dobrodošao.

OB
ObrenM
07:41 02.09.2015.

Ovaku malogradjanstinu donositi kao vaznu vijest nebi donosile niti seoske novine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije