Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek posebna

Severina posudila od supruga čarape, pogledajte s čime ih je iskombinirala

Severina nastupila na RujanFestu
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/4
23.01.2017.
u 19:02

Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se od zime zaštitila kaputom i kapom, a na nogama je imala štikle i suprugove čarape

Severinino ime redovito se nalazi na listi najbolje odjevenih Hrvatica i uvijek je spremna eksperimentirati na modnom polju. Bijele sportske čarape u kombinaciji s štiklama na prvu se čine teškim promašajem, ali kad ih Severina kombinira s drugim trendi komadima ovaj odabir uopće nije loš.

- Njegove čarape - napisala je Severina uz fotografiju na kojoj pozira zabundana u kaput i kapu, a na nogama ima očito suprugove čarape i svoje štikle. 

Za svoj neobičan modni odabir od obožavatelja je dobila samo pohvale, a vidjet ćemo hoće li se i modni kritičari složiti ss Severininim obožavateljima i hoće li dati ovoj modnoj kombinaciji dati ocjenu odličan

>>Severina prvi put progovorila o operaciji i odnosu s bivšim

 

 

Njegove čarape ❤ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar juricamesko
juricamesko
19:29 23.01.2017.

dusu dalo za setnju po spitzi u Kragujevcu

DU
Deleted user
19:10 23.01.2017.

opanci joj lepo stoje

HI
highlander.ikea
19:18 23.01.2017.

Pokupila djir od Pernara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije