Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rio de Janeiro

Severina poruke šalje majicama!

Severina
Foto: Facebook
1/2
17.04.2014.
u 07:38

U posljednje vrijeme Severina običnim pamučnim majicama komunicira sa svojom publikom...

U posljednje vrijeme Severina običnim pamučnim majicama komunicira sa svojom publikom. Nakon što je nedavno objavila svoju fotografiju u majici koja jednostavno poručuje '#alcatraz queen', ovoga puta Seve se fotografirala i poručila samo Rio de Janeiro. Na službenoj Facebook-stranici pjevačice fotografija je objavljena uz pitanje: Što mislite, zašto Severina nosi majicu Rio de Janeiro?

Osim toga, na sebi je imala crvene tajice i crne gležnjače te jednu štaku. Noga joj je i dalje imobilizirana, no glazbenica se ne da te očito boravi u studiju.

 

>>Kako je Severina proslavila uspjeh 'Alcatraza'?

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Karfiolštanga
Karfiolštanga
10:40 17.04.2014.

A ima to i stručan naziv: Attentionwhore

MO
moskito
10:55 17.04.2014.

Ma cim se pojavi slikom ili kad izjavi neku glupost (jer ona drugo nezna) vec je to poruka : gasi TV, gasi radio. Tu nemoralnu osobu treba potpuno zaboraviti jer je sramota za Hrvatsku.

GI
gismund
10:57 17.04.2014.

bez veze...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije