Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u intervjuu

Severina otkrila s kim bi htjela dobiti kćerkicu

severina
Foto: Screenshot
1/3
19.11.2014.
u 08:24

''Koja ti je skrivena želja'', upitao je voditelj Severinu, a ona je spremno odgovorila: "Curica. S Bruceom Springsteenom..."

Severina je gostovala u emisiji Ami G Show. Hit talk show Ognjena Amidžića ugostio je Severinu i Sašu Matića, s kojim je pjevačica nedavno snimila singl 'More tuge'.

Otkrila je u intervjuu Amidžiću koje su joj skrivene želje te kako je dobila ime. ''Koja ti je skrivena želja'', upitao je voditelj Severinu, a ona je spremno odgovorila: ''Curica. S Bruceom Springsteenom. On ne zna za to. Imam koncert u Lisinskom i gostovat će svi koje sam pozvala, osim njega. Springsteen mi neće gostovat'. Ima već jednu curicu, i sina. Lipa dica" – zaključila je Seve.

Osim toga, zanimalo je Amidžića i kako je dobila ime.

– Severina – mislim da na francuskom severe znači strog, pravedan. Takva sam, da... Stroga, ali pravedna. Tata je htio da se zovem Nataša, ali moja mama je obožavala mog oca, a on se zvao Sever. Moj dida je davao djeci imena po stranama svijeta, rekla je Severina. Iako se njena baka pobunila i djeci dala ''normalna'' krsna imena, Severinin tata zadržao je ime Sever.

– Postojao je i autolimar preko puta moje bake, koji se zvao Severin. Ali, ipak mislim da je zbog oca – zaključila je Severina kroz smijeh.

>>Severina zadivila pozom iz joge

>>Severina i Aleksandar družili se s Bregovićem u Beogradu

Komentara 75

PO
portugisac
08:36 19.11.2014.

To je jako važno za Hrvatsku javnost. Ja sam pa pomislil da bi htjela sa Ivicom Dačićem ili možda sa Šešeljom kada se već prebacila na onu stranu.

MI
Misericordia
09:08 19.11.2014.

Hehe, nije ni bedasta. Ako je od Popovića izvukla 2 tisuće eura mjesečne alimentacije (i hoće još) koliko bi jadan Bruce morao mjesečno uplaćivati :D 20 tisuća dolara najmanje. Još kad zaradi 50 tisuća eura za par sati ''pjevanja'' na Silvestrovo u Poreču...La vita e' bella za Severinu. Koliko broševa sa brojem nezaposlenih može kupiti za te novce?

MI
Milutin
09:28 19.11.2014.

bakica, tesko od babe devojka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije